Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γιώργος Καραβάς gntm: Αποκάλυψε το ρόλο που θα έχει στο ριάλιτι ( vid )
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιώργος Καραβάς gntm: Αποκάλυψε το ρόλο που θα έχει στο ριάλιτι ( vid )

Γιώργος Καραβάς gntm: "Πιστέψτε με θα δείτε πολλές εκπλήξεις φέτος στο παιχνίδι"!

Γιώργος Καραβάς gntm: Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του GNTM βρέθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου και η κάμερα της εκπομπής “Η φωλιά των Κου Κου” και συνάντησαν τους κριτές αλλά και τον coach του πολυαναμενόμενου reality μόδας. O Γιώργος Καράβας μίλησε για την εμπειρία του στα γυρίσματα αλλά και τον ρόλο του στο GNTM: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και περνάω τέλεια στα γυρίσματα. Τους περισσότερους κριτές τους γνωρίζω χρόνια. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Δεν με απασχολούσε.

Το συγκεκριμένο project όμως σχετίζεται με την επαγγελματική μου ενασχόληση. Έλαβα την πρόταση αρχικά για ένα δοκιμαστικό. Με χαροποίησε ιδιαίτερα, δεν με τρόμαξε. Εγώ επί της ουσίας είμαι ο coach. Αυτός ο οποίος θα βρίσκομαι με όλα τα μοντέλα κατά τη διάρκεια των shootings. Μπορεί να είμαι και λίγο στο σπίτι να τους καθοδηγώ σε κάποια άλλα πράγματα και να τους βοηθώ να ανταπεξέλθουν στο ανάλογο concept που θα έχουν σαν φωτογράφιση. Πιστέψτε με θα δείτε πολλές εκπλήξεις φέτος στο GNTM”.

Γιώργος Καραβάς gntm: O coach έχει την πιο ενημερωμένη συλλογή γυαλιών ηλίου

Ο Γιώργος Καράβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982. Είναι από τους λίγους έλληνες top model, με σημαντική διεθνή καριέρα και θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους  στο χώρο της μόδα. Ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ η πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό ως μοντέλο  ήταν για τον οίκο Zegna.  Στα 38 του χρόνια ο Γιώργος Καράβας διαθέτει ένα βιογραφικό που θα ζήλευαν διεθνείς σταρ της πασαρέλας, καθώς έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood.  Θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στον χώρο της μόδας και αγαπημένο μοντέλο για τον σπουδαίο οίκο Hermès με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές.

Ο Γιώργος Καράβας είναι το νέο πρωταγωνιστικό πρόσωπο του GNTM και όχι άδικα όλη η προσοχή έχει συγκεντρωθεί στο πρόσωπο του coach. Εντυπωσιακός με καριέρα στο εξωτερικό και πολύ ενημερωμένο style,  είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Ρίχνοντας μία ματιά στο instagram profile του εντοπίσαμε ότι έχει αδυναμία στα γυαλιά ηλίου. Όχι, μόνο έχει αδυναμία αλλά επιλέγει και τα πιο updated σχέδια δίνοντας έμπνευση σε άντρες και γυναίκες. Ας δούμε τα πιο super stylish δείγματα της συλλογής του.

ο Γιώργος Καράβας με διάφανα γυαλιά      Ο Γιώργος Καράβας με πολυγωνικά γυαλιά ηλιου

Δείτε ακόμη

Επέτειος γάμου για Ρουμελιώτη, Χαραγκιώνη – Η τρυφερή φωτογραφία της (pic)
Η σύγκινηση της Κόνι Μεταξά και ο χορός με τον Λευτέρη Πανταζή
Η ‘Νίκη της Σαμοθράκης’ βρίσκεται on stage όταν τραγουδάει η Πάολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις