Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σταϊκούρας Φθιώτιδα: Ο υπουργός… σερβίρει λαβράκια
ΕΛΛΑΔΑ

Σταϊκούρας Φθιώτιδα: Ο υπουργός… σερβίρει λαβράκια

Σταϊκούρας Φθιώτιδα: Ο υπουργός Οικονομικών επισκέφθηκε τις Ράχες Φθιώτιδας όπου συνομίλησε με επαγγελματίες της περιοχής.

Σταϊκούρας Φθιώτιδα: Στα πάτρια εδάφη του βρέθηκε την προηγούμενη Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας επισκέφθηκε τις Ράχες όπου είχε επαφές με επαγγελματίες της περιοχής της Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, το ίδιο μεσημέρι βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης. Εκεί βρισκόταν και η δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου, η οποία δεν πίστευε στα μάτια της όταν ξαφνικά γύρισε και είδε τον υπουργό Οικονομικών, ντυμένο με απλά ρούχα, να της σερβίρει ένα πιάτο με λαβράκια.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Υπουργός θέλησε να έχει ενημέρωση από πρώτο χέρι και έτσι είχε επαφές με ανθρώπους της εστίασης ενώ πήγε και σε κατάστημα με… δολώματα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την έρευνα που έκανε και την επαφή που είχε με τους επαγγελματίες και τους ψαράδες.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας γεννήθηκε στη Λαμία στις 12 Αυγούστου 1973 και διαμένει στο Γαλάτσι. Είναι παντρεμένος με την Άρτεμις Πάνου κι έχουν μαζί μια 13χρονη κόρη.

Δείτε ακόμη

Η Γιάμαλη αρνείται δήλωση Τσίπρα για τη βία και η Ομάδα Αλήθειας την “καρφώνει”
Στη μικρή οθόνη ο Τέρενς Κουίκ – Τέλος η… καριέρα στην πολιτική
Μια βραδιά με… βαθύ ΣΥΡΙΖΑ – Ο Πολάκης το έριξε έξω για την ονομαστική του εορτή
Σκληρή γλώσσα Κωνσταντόπουλου για Τσίπρα – “Υβριστής των αγώνων της Αριστεράς”
“Κανένας διεφθαρμένος στο Σώμα” – Ο Χρυσοχοΐδης «ξήλωσε» τους επίορκους αστυνομικούς που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις