Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Ο προβληματισμός Καρέρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Ο προβληματισμός Καρέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Προβληματισμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται πολλά γκολ τελευταία εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα σε δηλώσεις, στη Nova.

30.06.2020 | 22:44

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Προβληματισμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται πολλά γκολ τελευταία εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα σε δηλώσεις, στη Nova. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα του θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι της απέναντι στον ΠΑΟΚ. Χαρακτήρισε σημαντικό το ντέρμπι των δικεφάλων, ενώ αναφέρθηκε και στον Ενομπακάρε. «Η ανάλυση είναι η ίδια που είχα κάνει και μετά τον αγώνα (σ.σ. με Ολυμπιακό). Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο Καρέρα και συνέχισε: «Το πρόβλημα είναι ότι δεχόμαστε πολλά γκολ τελευταία. Έχουμε δεχθεί έξι γκολ σε τρία ματς. Πρέπει να βελτιωθούμε στα μαρκαρίσματα γιατί παίζουμε με καλούς αντιπάλους και είναι πρόβλημα γιατί τους δίνουμε ευκαιρίες».

Για την αποχώρηση του Χουλτ και την απόκτηση του Σιμάνσκι, ο Καρέρα σχολίασε: «Ευχαριστώ τον Χουλτ για όσα έκανε από τότε που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι σοβαρός επαγγελματίας, τα έδωσε όλα, έχει ποιότητα και τον ευχαριστώ. Για τον Σιμάνσκι δεν έχω πολλά να πω. Είναι ένας παίκτης που αποφασίσαμε να κρατήσουμε γιατί τον πιστεύουμε ως παίκτη». Επίσης, για τον Μπράιτ Ενομπακάρε σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή προπονείται για να βρει τη φόρμα του και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος να παίξει από την επόμενη σεζόν».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Καρέρα: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μάσιμο Καρέρα ήταν συγκεκριμένος: «Είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να μειώσουμε τη διαφορά. Είναι ένας σημαντικός αγώνας ανεξαρτήτως της διαφοράς των βαθμών». Για τις επιστροφές που έχει για το ματς αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Είμαι χαρούμενος γιατί έχω περισσότερες επιλογές και μπορώ να επιλέξω διαφορετικά σχήματα».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Βέρντε: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Η συγκέντρωση είναι αυτή που θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, θα βοηθήσει την ΑΕΚ να δέχεται λιγότερα γκολ. Αυτά τόνισε ο Βέρντε και στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς. «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δυνατά αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ για την ισοφάριση. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι επίσης σημαντικό και ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο Ιταλός για το ματς που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό.

Για τα γκολ που δέχεται η Ένωση, ο Βέρντε είπε: «Όχι, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη σε μας και όταν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Το γκολ είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αλλά αν είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι θα δεχόμαστε λιγότερα γκολ. Και αυτό είναι κάτι που θα έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι». Τέλος, για το αν υπάρχει άγχος επειδή σε ενδεχόμενο ήττας η διαφορά θα μεγαλώσει, ο Βέρντε είπε: «Δεν με αγχώνει αυτό. Η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και για να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει να παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Πρέπει να σκοράρουμε και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα κάνοντας την καλύτερη δυνατή αρχή. Ίσως και με ένα γρήγορο γκολ».

Δείτε ακόμη

Μαρτίνς: «Παρακολουθούμε Σεμέντο»
Ένινγκ: «Να ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους»
Σκηνές βίας και χάους στα ανεπίσημα πανηγύρια τίτλου της Λίβερπουλ
Exit mobile version