Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: «Κολλημένος» με το αήττητο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: «Κολλημένος» με το αήττητο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς, πέρα από το να τελειώσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός χωρίς ήττα.

30.06.2020 | 22:19

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς, πέρα από το να τελειώσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός χωρίς ήττα. Αυτό τονίζει όπου… βρεθεί κι όπου σταθεί ο τεχνικός των ερυθρολεύκων. Βέβαια, αυτή τη φορά έκανε και μια αποκάλυψη, ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ. «Είναι πραγματικά μία υπέροχη εβδομάδα διότι αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζουμε αυτή τη θέση και έχουμε κερδίσει και τους 3 άμεσους αντιπάλους μας. Αυτό είναι απόδειξη της δουλειάς που γίνεται και της πορείας μας», τόνισε αρχικά ο Μαρτίνς και πρόσθεσε: «Θέλουμε να τελειώσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητοι και να αυξήσουμε την διαφορά στη βαθμολογία. Έχει περάσει αυτή η εβδομάδα και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στον ΟΦΗ».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο ματς από τα 100 που συμπλήρωσε στο τιμόνι των ερυθρολεύκων, ο Πορτογάλος σχολίασε: «Όπως είναι φυσικό μέσα σε 100 παιχνίδια είναι πολλές οι καλές στιγμές, όπως είναι και οι κακές στιγμές. Είναι πολλά τα ματς. Αυτό που θα μείνει αξέχαστο είναι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με την Άρσεναλ. Ήταν υπέροχο συναίσθημα. Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη και πρόκριση που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες στιγμές σε εντός έδρας ματς, όπως η πρόκρισή μας κόντρα στην Μίλαν. Επίσης και άλλες ευρωπαϊκές στιγμές στην έδρα μας».

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Παρακολουθούμε τον Σεμέντο»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο 50χρονος τεχνικός είπε: «Είναι αλήθεια πως δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές. Έχουμε βαθμούς ακόμα για να τους κερδίσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι ακριβώς εκδηλώθηκε και η χαρά του κόσμου. Όχι επειδή μαθηματικά υπάρχει αυτό το δεδομένο στη βαθμολογία αλλά επειδή είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα και το τι δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Τη βλέπουν να παίζει καλά. Να κάνει ωραία παιχνίδια. Γι’ αυτό ήρθαν να γιορτάσουν. Για τη χαρά και την ικανοποίηση για την ομάδα».

Για το ματς με τον ΟΦΗ και τον Λισάντρο Σεμέντο, ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε: «Δύσκολο. Νομίζω πως ο ΟΦΗ είναι μία εξαιρετική ομάδα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι ομάδα με ποιότητα, κατοχή μπάλας και καλή δουλειά από τον προπονητή της. Νομίζω πως ο ΟΦΗ είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Ο Λισάντρο πράγματι έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχει ποιότητα και είναι από τους καλύτερους στην θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως παρατηρούμε όλους τους παίκτες με ποιότητα στην Ελλάδα έτσι παρατηρούμε και παρακολουθούμε και εκείνον».

Τέλος για το αν θα δούμε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ο Μαρτίνς ανέφερε: «Θα δούμε κάποιες αλλαγές. Μετά από 3 ματς που απαιτούσαν μεγάλη προσπάθεια κάποιοι παίκτες μας έχουν κουραστεί περισσότερο. Θα δούμε καινούρια πρόσωπα όμως με την ίδια θέληση, το ίδιο πνεύμα και την ίδια υπευθυνότητα».

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Μέσα ο Βαλμπουενά

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε ξανά ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και μπήκε στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ. Έτσι επιστρέφει μετά από τρία ματς, αφού δεν έπαιξε με ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Στο μεταξύ, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στην ομάδα του Πειραιά.

Δείτε ακόμη

Ένινγκ: «Να ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους»
Σκηνές βίας και χάους στα ανεπίσημα πανηγύρια τίτλου της Λίβερπουλ
Αν ναυαγήσει της Πορτογαλίας καμία εναλλακτική για Champions-Europa League
Exit mobile version