Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ρυθμιστής τίτλου!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ρυθμιστής τίτλου!

Serie A - προαναγγελία: Η Τζένοα υποδέχεται την Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας, με αμφίπλευρο έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον!

Serie A – προαναγγελία: Η Τζένοα υποδέχεται την Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες θέλουν μόνο την νίκη σήμερα και θα δώσουν ένα σκληρό αγώνα για να τα καταφέρουν. Η γηπεδούχος ομάδα θέλει να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο Γιουβέντους και να τις στερήσει τους  τρεις βαθμούς της νίκης, να παίξει ρόλο ρυθμιστή στη μάχη τίτλου.

Οι Γενοβέζοι  βρίσκονται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους. Έχουν μόνο ένα βαθμό διαφορά με την Λέτσε, που κατέχει την 18η θέση και βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα της Γένοβας, αν θέλει να απομακρυνθεί απο τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η Τζένοα θα παραταχτεί πλήρης στον αγώνα με μόνο δυο απουσίες. Ο Νταβίντε Νίκολα δεν θα έχει στην διάθεση του τον αμυντικό Ντομένικο Κρισκίτο και τον μέσο Ιβάν Ραντάνοβιτς.

Serie A – προαναγγελία: Υπό το βλέμμα της Λάτσιο

Η Γιουβέντους εξακολουθεί να είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, έχοντας 69 βαθμούς. Θέλει την νίκη σήμερα για να αυξήσει την διαφορά της από την Λάτσιο, που βρίσκεται στην 2η θέση με 4 βαθμούς διαφορά. Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην 9η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο σημερινό παιχνίδι ο Μαουρίσιο Σάρι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ματέο Ντε Σίλιο, Άλεξ Σάντρο, Μερίχ Ντεμιράλ, Σάμι Κεντίρα και τον αρχηγό Τζόρτζιο Κιελίνι που ανανέωσε για άλλον ένα χρόνο.

Δείτε ακόμη:

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»
Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις