Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: «Φρένο» από Αστέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: «Φρένο» από Αστέρα

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ζόρισαν τα πράγματα για την παραμονή στον Παναιτωλικό, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ζόρισαν τα πράγματα για την παραμονή στον Παναιτωλικό, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Το ματς είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος παρά την υψηλή θερμοκρασία. Οι Αρκάδες έχοντας απουσία άγχους, κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα. Στο 11’ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ντέλετιτς, ο Μουνάφο με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και επτά λεπτά αργότερα είχαν μια καλή στιγμή, αλλά το σουτ του Ντάουντα πέρασε άουτ. Ο Παναιτωλικός έβγαζε εκνευρισμό στο ματς και ο Αστέρας θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Ωστόσο, ο Λουίς Φερνάντεθ στο 30’ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στη μοναδική φάση που οι Αγρινιώτες επιτέθηκαν με ηρεμία έφεραν το ματς στα ίσια, στο 33’. Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ρόσα, ο Ντάουντα βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Παπαδόπουλο και ισοφάρισε. Από ‘κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο φινάλε με τους Μουνιέ στο 42’, Ντουάρτε στο 43’ και Ρόσα στις καθυστερήσεις. Το γκολ δεν ήρθε και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Δεν μπορούσε ο Παναιτωλικός

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε αντίθετα από το πρώτο. Ο ρυθμός ήταν πεσμένος και ο Αστέρας ήταν αυτός που θα μπορούσε να πετύχει το δεύτερο γκολ. Αρχικά στο 50’ σε πλασέ του Κρέσπι ο Φερνάντεθ μπλόκαρε. Στο 71’ οι Αρκάδες άγγιξαν ξανά το γκολ. Ο Ριέρα μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Φερνάντεθ ήταν στην κατάλληλη θέση και απέκρουσε. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κρέσπι πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έσωσε ξανά. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι υπάρχουν στο ματς στο 92’. Ήταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαΐροβιτς, που πέρασε λίγο άουτ.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 33′ Ντάουντα – 11′ Μουνάφο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 37′ Κέβιν, 55′ Ρόσα, 73′ Λιάβας, 78′ Τζανακάκης – 21′ Σίτο, 29′ Μουνάφο, 35′ Ντελετιτς, 43′ Τασουλής, 78′ Παπαδόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Αϊναλής (Μακεδονίας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Χ. Φερνάντεθ, Τσιγγάρας (65’ Τζανακάκης), Μαλής, Λιάβας, Μάρτιν, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Ρόσα (85’ Μιμίτο), Μουνιέ (73’ Λουσέρο), Ντίας, Ντάουντα (73’ Μπαΐροβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Τασουλής, Μπέλοκ (46’ Μπ. Φερνάντεθ), Μουνάφο, Ντέλετιτς (89’ Αλάγμπε), Λ. Φερνάντεθ (46’ Ριέρα), Σίτο (66’ Τζίμας) – Κρέσπι (80’ Αλί Μπαμπά).

Δείτε επίσης

Πέθανε από κορονοϊό ο Ίλια Πέτκοβιτς
Πρέμιερ Λιγκ: Η Σαουθάμπτον σόκαρε 1-3 τη Γουότφορντ
Ελαμπντελαουί: «Θέλω να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις