Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Ανοιχτό το μέλλον του Ομάρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Ανοιχτό το μέλλον του Ομάρ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Ανοιχτός σε κάθε πρόταση εμφανίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, τη στιγμή που υπάρχουν προτάσεις.

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Ανοιχτός σε κάθε πρόταση εμφανίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές προτάσεις. Το θέμα του με τον Ολυμπιακό είναι σε εκκρεμότητα, καθώς μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης. Όλα δείχνουν ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο αρχηγός των ερυθρολεύκων θα αποχωρήσει. Μάλιστα, ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν πλησιάσει τον εκπρόσωπό του. «Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Γιουρόπα Λιγκ τον Αύγουστο. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής», τόνισε ο Ελαμπντελαουί και συνέχισε: «Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων κατέληξε: «Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις. Υπάρχει πνεύμα νικητή στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είσαι νικητής για να παίζεις στον Ολυμπιακό. Ως αρχηγός, στόχος μου είναι να οδηγήσω την ομάδα στους τίτλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα υπόλοιπα είναι θέματα που χειρίζονται οι μάνατζέρ μου». Από την πλευρά του ο μάνατζερ του Ελαμπντελαουί, Μικαέλ Ανταμπούρ ανέφερε: “Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε διάλογο με ομάδες στην Ευρώπη. Έχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός του Ολυμπιακού και της εθνικής Νορβηγίας. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον γι’ αυτόν είναι έντονο. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα».

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Εκτός και με ΑΕΚ ο Βαλμπουενά

Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Με τρίποντο οι ερυθρόλευκοι θα σφραγίσουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος τους. Ωστόσο, στην προσπάθεια για το τρίποντο δεν θα έχουν τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος είχε τραυματιστεί στην προπόνηση πριν από το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Έχασε και αυτό το ματς,  όπως και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πως ο Βαλμπουενά δεν είναι ακόμη έτοιμος γι’ αυτό και ο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής κόντρα στην Ένωση.

Δείτε ακόμη

Γκέλα για Μπάρτσα, 2-2 εκτός με Θέλτα
Το γύρισε κι ελπίζει ακόμα σε τίτλο η Λάτσιο
Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το κέρδος οι νέοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις