Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λιγκα-αγωνιστικό: Στοπ στο «Μπαλαΐδος»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λιγκα-αγωνιστικό: Στοπ στο «Μπαλαΐδος»

Λα Λιγκα-αγωνιστικό: Το «Μπαλαΐδος» αποδείχτηκε αφιλόξενο για άλλη μία φορά για την Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Θέλτα.

Λα Λιγκα-αγωνιστικό: Το «Μπαλαΐδος» αποδείχτηκε αφιλόξενο για άλλη μία φορά για την Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Θέλτα. Με το αποτέλεσμα αυτό οι μπλαουγκράνα χάνουν νέο σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για τίτλο. Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε δύο φορές, αλλά αποδείχτηκε ξανά πως… ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ισάριθμες και λίγο έλειψε στο φινάλε να πάρουν τη νίκη. Οι Καταλανοί είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και δίκαια πήραν το προβάδισμα. Μάλιστα, η Μπάρτσα είχε και δοκάρι μόλις στο 6ο λεπτό με τον Πικέ. Ωστόσο και η Θέλτα είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη στο 24’. Ο Μέντεθ πλάσαρε σε τετ-α-τετ τον Τερ Στέγκεν, ο Γερμανός βρήκε λίγο την μπάλα και εκείνη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι!

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε. Η Θέλτα ισοφάρισε άμεσα. Ήταν στο 50’ μετά από λάθος του Ράκιτις στο χώρο του κέντρου ο Άσπας. Τροφοδότησε γρήγορα τον Γιοκούσλου, εκείνος έκανε το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή και ο Σμόλοφ με πλασέ έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχτηκε η Μπαρτσελόνα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στο 67′ η Μπαρτσελόνα πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Μέσι έδωσε στον Σουάρες, εκείνος γύρισε ωραία το σώμα του και με έκανε το 1-2. Ωστόσο το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό στην Μπάρτσα για να φτάσει στη νίκη. Στο 88’ ο Ιάγκο Άσπας με απευθείας εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα τον Τερ Στέγκεν και έγραψε το τελικό 2-2!

Λα Λίγκα-αγωνιστικό: Γλίτωσαν… έμφραγμα στις καθυστερήσεις.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μάλιστα, γλίτωσε και… έμφραγμα στο 95’! Μετά από ωραία ενέργεια και πάσα από τα δεξιά, ο Νολίτο βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Τερ Στέγκεν, αλλά… κατάφερε να μην τον νικήσει! Πλέον η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να πάρει κεφάλι με +2 αν νικήσει την Εσπανιόλ.

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Αϊντού, Σάενθ, Αραούχο (73′ Μουρίγιο), Βάθκεθ, Μέντεθ (60′ Μπράνταριτς), Γιοκουσλού (60′ Ραφίνια), Σουάρεθ, Γκονθάλεθ (81′ Μίνα), Άσπας, Σμόλοφ (60′ Νολίτο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα (81′ Φίρπο), Βιδάλ, Ράκιτιτς, Πουίγκ (86′ Αρτούρ), Μέσι, Σουάρες (81′ Γκριεζμάν), Φάτι (69′ Μπρέθγουεϊτ).

Στα άλλα σημερινά ματς:

Οσασούνα-Λεγκανιές 2-1

Ατλέτικο Μαδρίτης- Αλαβές 1-2

Δείτε ακόμη

Το γύρισε κι ελπίζει ακόμα σε τίτλο η Λάτσιο
Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το κέρδος οι νέοι
Παρέμειναν χωρίς νίκη ΟΦΗ και ΠΑΟ (0-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις