Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 27/6
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 27/6

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και με αυτή τη διέλευση μπορείς επιτέλους να λάβεις δράση. Τα επίπεδα της ενέργειάς σου ανεβαίνουν μερικές φορές σε σημείο υπέρβασης και οι στόχοι σου πλέον είναι πιο ξεκάθαροι. Η αξία σου στα εργασιακά αναγνωρίζεται και νέες ευκαιρίες ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου. Μην κολλάς σε μικρές, ασήμαντες λεπτομέρειες και χαλάς το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και κατάκτησέ το.

 Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Ο Άρης μετακινείται στο ηλιακό 12ο οίκο σου δημιουργώντας σου την ανάγκη για μια ανανέωση. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να δεις φίλους, να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις με όποιο τρόπο μπορείς. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου στα εργασιακά στο έπακρο. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια περίοδος για σένα που δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Ο Άρης ξεκινά τη διαμετακόμιση του στο 11ο ηλιακό σου σπίτι φέρνοντας ενέργεια και κίνητρα για την επιδίωξη της υγείας και της εργασίας σου. Η αδράνεια και τα απόβλητα της καθημερινότητάς σου δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου και διατίθεσαι να απαλλαγείς από αυτά. Με σκληρή βέβαια δουλειά και κόπο καταφέρνεις να φτάσεις τους στόχους στα εργασιακά. Η αναγνώριση και η επέκταση δεν είναι πλέον ένα άπιαστο όνειρο για σένα. Η τάση σου να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό και κοινωνικό σου περιβάλλον το φλερτ και οι κατακτήσεις αυξάνονται.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Με τον Άρη από σήμερα να περνά στο ζώδιο του Κριού τίποτα δεν είναι αδύνατον για σένα. Μπορείς να διακριθείς και να ξεχωρίσεις, μιας και τραβάς τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Κινήσου έξυπνα στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των κατακτήσεών σου. Κάνε τις σωστές επιλογές αυτή τη φορά και μην αναλώνεσαι άσκοπα.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Αντιμετώπισε δυναμικά τη μέρα σου και επωφελήσου από την εύνοιά της. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Οι συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά σου επιτρέπουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά να περάσεις και στην υλοποίηση των ιδεών σου. Οι όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν λύνονται με φωνές και εγωισμούς. Θα πρέπει και οι δυο να αναλάβετε τις ευθύνες σας προκειμένου να ισορροπήσετε τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση πρόσεξε τον τρόπο που τον προσεγγίζεις.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Κριού και σε γεμίζει ενέργεια και ενθουσιασμό. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου που κρύβει ευκαιρίες και εκπλήξεις. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις και αποφάσεις στα εργασιακά που μπορεί να σε οδηγήσει ο ενθουσιασμός σου. Βήμα βήμα θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Επιδίωξε να θέσεις τα θέματα που σε απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφό σου επί τάπητος. Είναι ευκαιρία να δώσετε τις λύσεις που απαιτούνται και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα νέα φέρνει η μέρα είτε από μια πρόσφατη γνωριμία, είτε από το άτομο του παρελθόντος που σε απασχολεί.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Οι καταστάσεις και οι σημερινές συγκυρίες εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες. Διεκδίκησε τους στόχους σου στα εργασιακά, αποφεύγοντας όμως τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες. Είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία και θα ήταν κρίμα να επιβραδύνεις τις εξελίξεις. Αναγνώρισε τις προσπάθειες και την υποχωρητικότητα του ερωτικού σου συντρόφου, που κάνει ό,τι μπορεί για να σε κάνει ευτυχισμένη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η διαμετακόμιση του Άρη στο ζώδιο του Κριού φέρνει μαζί της πολλή ενέργεια, μερικές φορές σε σημείο βέβαια υπερβολής. Μην βάζεις λοιπόν τρικλοποδιές στον εαυτό σου και επωφελήσου από αυτήν την εύνοια. Έχεις πολλές δυνατότητες και ικανότητες στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου τες σωστά και να είσαι βέβαιη πως αυτό το διάστημα πολλά από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου γίνονται πραγματικότητα. Πρόσεξε σήμερα τον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφό σου. Γίνεσαι πολύ καυστική και σκληρή, πιθανά άθελά σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές γνωριμίες θα προκύψουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Κριού ξεκινά ένας κύκλος στον οποίο η ενέργειά σου μπορεί να είναι σε χαμηλότερο επίπεδο, όμως σου δίνεται και η ευκαιρία να λύσεις μακροχρόνια προβλήματα. Αυτή η φαινομενική επιβράδυνση δεν πρέπει να θεωρηθεί ένδειξη κακής τύχης, αλλά καιρός για την επαναφόρτιση του πνεύματος, την αναδιοργάνωση και επανεξέταση των στόχων σου. Μην γίνεσαι υπερπροστατευτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν θέλεις βέβαια να το κάνεις, μην περιμένεις ανταπόδοση. Κάν’ το για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι επιφυλακτική με τις νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Ο Άρης κινείται σε αρμονία σήμερα με το ζώδιό σου δίνοντάς σου μια αναβολή από τις προκλήσεις. Επηρεάζει θετικά τον τομέα της φιλίας, της κοινότητας, των στόχων και των ονείρων σου. Οι συναδελφικές σχέσεις σου είναι σημαντικό να διατηρηθούν σε ένα επίπεδο καλής επικοινωνίας και αλληλοβοήθειας. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να δημιουργηθούν από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε που ρισκάρεις συναισθηματικά. Πριν αρχίσεις να κάνεις όνειρα βεβαιώσου για τις προθέσεις.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Κριού, τροφοδοτώντας τα κίνητρά σου και προκαλώντας φιλοδοξίες. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να προωθήσεις τον εαυτό σου, να βελτιωθείς και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Οι εξελίξεις των εργασιακών υποθέσεών σου σε ανταμείβουν για τις προσπάθειες. Ήρθε ο καιρός να πείσεις τον ερωτικό σύντροφό σου για τα συναισθήματα και την αφοσίωσή σου με πράξεις και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία σου υπόσχεται πολλά και υλοποιήσιμα θα εισβάλει πολύ σύντομα στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Ο Άρης ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, εμπιστοσύνης, τα κίνητρα και το θάρρος σου. Σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να αυξήσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κατασταλάξεις στους στόχους σου. Η παρορμητικότητά σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, για αυτό πρόσεξε τις κινήσεις, τις ενέργειες και λόγια σου. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την περιπέτεια και το φλερτ. Είναι αρκετά για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Πηγή Tlife
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις