Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νουλέζας Μαρκέλλα: Οργή για το δώρο του δικηγόρου στη 10χρονη
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Νουλέζας Μαρκέλλα: Οργή για το δώρο του δικηγόρου στη 10χρονη

Νουλέζας - Μαρκέλλα: Το δικό του οργισμένο σχόλιο άφησε κάτω από την ανάρτηση και ο αδερφός του κοριτσιού, Χρήστος Βεράμης, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος και η οικογένειά του δεν θέλουν καμία σχέση μαζί του.

Νουλέζας – Μαρκέλλα: Δώρο στη μικρή Μαρκέλλα υποστηρίζει πως έκανε ο δικηγόρος της 33χρονης, που κατηγορείται για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της μικρής. Ο Βασίλης Νουλέζας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook ισχυριζόμενος ότι έκανε δώρο στη 10χρονη μια σχολική τσάντα Barbie. “Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης Μια ευγενική ανθρώπινη χειρονομία. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της ! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!”, έγραψε στην ανάρτησή του.

Κάτω από το ποστ, οι διαδικτυακοί του “φίλοι” και “ακόλουθοι” σχολίασαν αντιδρώντας στην κίνηση αυτή του δικηγόρου της 33χρονης. Οι περισσότεροι τον κατηγόρησαν για υποκρισία, αφού από τη μία κάνει δώρο στη Μαρκέλλα συγκινημένος και από την άλλη προσπαθεί να αποδείξει ότι η εντολέας του είναι αθώα για όσα κατηγορείται. Το δικό του οργισμένο σχόλιο άφησε κάτω από την ανάρτηση και ο αδερφός του κοριτσιού, Χρήστος Βεράμης, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος και η οικογένειά του δεν θέλουν καμία σχέση μαζί του.

Αναλυτικά έγραψε:

“Κύριε” Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα!
Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο. Γιατί εμείς δεν θέλουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει! Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό.

Τι ισχυρίστηκε η 33χρονη

Προβληματίζουν οι ισχυρισμοί της 33χρονης στην ανακρίτρια για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας. Η κατηγορούμενη έφθασε στο σημείο να πει ότι το κορίτσι την αποκαλούσε “θεία” και ότι την έβλεπε ως “δεύτερη μαμά”, σύμφωνα με το το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Η 33χρονη ισχυρίζεται στην απολογία της ότι τις ημέρες που κρατούσε τη Μαρκέλλα μίλησε μόνο με μια φίλη της στο τηλέφωνο. Μόνο που δε θυμάται, ούτε το τηλέφωνο, ούτε το επίθετο της πρώην συναδέλφου της.

“Όσο ήταν η Μαρκέλλα στο σπίτι είχα μιλήσει σίγουρα με τη φίλη μου τη Μαρία στο τηλέφωνο για να ακυρώσω ένα ραντεβού που είχαμε. Το ματαίωσα το απόγευμα της Πέμπτης γιατί της είπα ότι είχα μία δουλειά. Δε θυμάμαι το επίθετο της Μαρίας ούτε το τηλέφωνό της”. Η 10χρονη δε θυμάται το τηλεφώνημα στη Μαρία. Θυμάται όμως πολύ καλά την παρουσία μέσω βιντεοκλήσης ενός έγχρωμου άντρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά. Στην απολογία της η 33χρονη παραδέχεται ότι είχε καιρό να δει τη Μαρκέλλα. Δεν έχει δώσει πειστική απάντηση γιατί τη στοχοποίησε και την απήγαγε.

“Ο τρόπος που μιλούσε το κορίτσι ήταν σαν ένα μεγάλο παιδί. Ήταν σαν να μιλούσα σε μία φίλη μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη μου, τώρα καταλαβαίνω τι έκανα. Όταν είδα ότι ήταν παραμελημένη η Μαρκέλλα, δε σκέφτηκα να πάω στην αστυνομία. Σκεφτόμουν να παραδοθώ όμως φοβόμουν τον διασυρμό” ισχυρίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας.

Με αποκαλούσε θεία και δεύτερη μαμά

O ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξήγησε ότι τα κυκλώματα με πορνογραφία είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα γι’ αυτούς που διαχειρίζονται αυτές τις πλατφόρμες Η Μαρκέλλα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την απαγωγή. Και όμως, η κοκκινομάλλα ισχυρίζεται ότι το κορίτσι την έβλεπε με συμπάθεια. “Με αποκαλούσε “θεία” και “δεύτερη μαμά”” είπε στην απολογία της. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι η 10χρονη της ζήτησε να βγάλουν selfie.

“Αφού βγάλαμε τα μπιζού και παίζαμε, μετά με παρακάλεσε να βγάλουμε το μακιγιάζ. Κάναμε τα νύχια, βάζαμε κραγιόν, κάναμε ότι θα πηγαίναμε σε βάφτιση και παίζαμε. Με έβαψε και εμένα. Μου ζήτησε να βγούμε και μια φωτογραφία και έβγαλα selfie την οποία και έσβησα κατευθείαν” είπε η 33χρονη.

«Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο»

Παράλληλα, τη σιωπή του «έσπασε» ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Ο άνδρας αναφέρει πως είναι συγκλονισμένος για τις δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες, όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. «Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου» λέει μιλώντας στο Mega.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η κατηγορούμενη του δίνει τον ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει τη ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του. «Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω».

Ο ίδιος αναφέρει ότι ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη: «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της». Μάλιστα, ο άντρας τονίζει πως μετά τους ισχυρισμούς της είναι σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο. «Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Θεία Μαρκέλλας: Να βρεθεί ο καρχαρίας…

Η θεία της 10χρονης, σχολίασε τα όσα είπε η 33χρονη, ότι δηλαδή ήθελε να φροντίσει την μικρή και για το λόγο αυτό την πήρε και την κράτησε μαζί της για 44 ώρες. «Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δε μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της», δήλωσε.

Απαντώντας στο αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απάντησε με νόημα: «Σέβομαι το έργο που κάνουν οι Αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις