Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Διαφορετικοί κόσμοι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Διαφορετικοί κόσμοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - Προαναγγελία: Εκ διαμέτρου αντίθετοι στόχοι, με φόντο τη σωτηρία παλεύει η Αστον Βίλα, το θαύμα της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ κυνηγάει η Γουλβς

27.06.2020 | 13:21

Πρέμιερ Λιγκ Προαναγγελία: Ενα ματς μόνο προγραμματισμένο σήμερα στην Αγγλία, το πρώτο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής. Στο Μπέρμιγχαμ η Άστον Βίλα θα υποδεχτεί τη Γουλβς, ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες και στόχους φέτος! Η μεν Αστον Βίλα βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε τριπλή ισοβαθμία με Μπόρνμουθ και Γουέστ Χαμ. Μοναδικό στόχος σήμερα; Η νίκη! Ωστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Βίλατζερς θα περάσουν μπροστά από τις συγκατοίκους τους στο χείλος της διακεκαυμένης ζώνης, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο. Ετσι θα τους μεταφέρει το άγχος! Η Άστον Βίλα θα πάει στο παιχνίδι λαβωμένη, αφού ο Ντιν Σμιθ έχει τέσσερις βασικότατους παίκτες τραυματισμένους και θα καταφύγει σε λύσεις ανάγκης! Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Μπιόρν Ένχελς, Φρέντερικ Γκίλμπερτ, Τομ Χίτον και ο Γουέσλεϊ Μοράες!

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Πάνοπλοι οι “λύκοι”

Οι Λύκοι βρίσκονται στην 6η θέση και θέλουν να σκαρφαλώσουν στην 5η που βρίσκεται η Γιουνάιτεντ και το μαγικό χαρτάκι για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο είναι ισόβαθμη με τους κόκκινους διάβολους, αλλά υστερούν σε διαφορά γκολ βέβαια. Με νίκη σήμερα για να μπορέσουν να πάρουν το πάνω χέρι στην δύσκολη μάχη για …τα αστέρια. Στην προσπάθεια αυτή, σοβαρή απουσία δεν υφίσταται στο στρατόπεδο της Γουλβς!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έxει ιδιαίτερα δυνατή πρόσφατη παράδοση στο να επιβεβαιώνει άσους. Τελευταίο διπλό καταγράφηκε το 2012 με την Αστον Βίλα τότε να νικά 2-3 στο Μολινό.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Δυνατές μάχες και αυτή τη Δευτέρα
Κάζο στη Ρεάλ, νίκη η Βαλένθια με Γκραν Κανάρια, την άφησε εκτός τετράδας
Η Σεβίλλη έσωσε τον βαθμό της ισοπαλία (1-1) στην εκπνοή με Βαγιαδολίδ
Exit mobile version