Ισπανία – Μπάσκετ: Χαστούκι στη “βασίλισσα”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Μπάσκετ: Χαστούκι στη “βασίλισσα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ισπανία - Μπάσκετ: Μετά από 12 χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός ημιτελικών στο πρωτάθλημα ACB και δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της

27.06.2020 | 01:59

ΙσπανίαΜπάσκετ: Η Βαλένθια δεν άφησε την ευκαιρία της να χαθεί, ήταν καταιγιστική. Εφτασε σε άνετη νίκη κόντρα στην Γκραν Κανάρια (97-81) και τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου της ACB αφήνοντας εκτός ημιτελικών την περσινή πρωταθλήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης! Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το 2008. Η Βαλένθια έδειξε τις προθέσεις της εξαρχής. Είχε λύσεις απαντήσεις σε κάθε ξέσπασμα της Γκραν Κανάρια και έφτασε στη νίκη αποκλειοντας τη Ρεάλ. Η οποία πλήρωσε τις δύο ήττες με Μπούργκος και Ανδόρρα και αποκλείστηκε κάθε άλλο παρά με το κεφάλι ψηλά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης λίγο αργότερα, γνωρίζοντας ότι έχει αποκλειστεί από την συνέχεια του ισπανικού πρωταθλήματος, έπαιξε για τη φανέλα. Εκτός ημιτελικών για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια αλλά έκανε το… καθήκον της με νίκη επί της Σαραγόσα 97-88. Κορυφαίος της βασίλισσας οι Ταβάρες με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ!

Ισπανία – Μπάσκετ: Ολα δείχνουν Μπάρτσα!

Μετά από τα αποτελέσματα αυτά κλείδωσαν οι ημιτελικοί της ACB. Τα δύο ματς από τα οποία θα προκύψει ο τελικός είναι τα Μπαρτσελόνα – Μπούργκος και Βαλένθια – Μπασκόνια. Σε οποιοδήποτε ζευγάρι τελικού, είναι ολοφάνερο πως το τεράστιο φαβορί είναι η Μπάρτσα, η οποία έχει την ευκαιρία να πάρει την κούπα μετά από έξι χρόνια! Τελευταία χρονιά που στέφθηκε ήταν το 2014, όταν ακόμα στο ρόστερ της ανήκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Δείτε ακόμη:

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Το «κάντο όπως ο Λιβάγια» έχει ξαναγυριστεί…
Exit mobile version