Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σώθηκε στο παρά… εφτά!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σώθηκε στο παρά… εφτά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Ακαρπη κατοχή και άγχος λίγο έλειψε να κοστίσουν στη Σεβίλλη, 1-1 με Βαγιαδολίδ και η Χετάφε έχει την ευκαιρία να μειώσει σε απόσταση βολής!

27.06.2020 | 01:43

Λα Λίγκααγωνιστικό: Η Σεβίλλη ήταν το φαβορί, αλλά για να μην ηττηθεί στο ματς με τη Βαγιαδολίδ έπρεπε να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα λίγα λεπτά πριν τη λήξη! Η φιλοξενούμενη ήθελε μη ήττα έστω, για να μην δώσει δικαιώματα στους διώκτες της στη μάχη σωτηρίας. Και τα κατάφερε. Σε ματς, πάντως, το οποίο άνετα μπορούσε να έχει κερδίσει κιόλας! Το τελικό 1-1 αν αδικεί κάποιον, είναι την αμυντική παρουσία της Βαγιαδολίδ. Η οποία απέκλεισε από τις μεγάλες φάσεις την γηπεδούχο, ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο 24’. Σε ανύποπτη φάση στο κέντρο του γηπέδου, με άστητες της άμυνες. η Βαγιαδολίδ εκτέλεσε απευθείας με σέντρα (!!!) για το κεφάλι του Κίκο. Ο τελευταίος δεν λάθεψε και με ωραία εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Σεβίλλη πίεσε, αλλά δεν έκανε την τεράστια ευκαιρία. Διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και έφτιαξε φάσεις να απειλήσει. Χωρίς να τα καταφέρει πάντως.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με πέναλτι Οκάμπος

Στο 83’ τελικά γράφτηκε το τελικό σκορ. Ο Οκάμπος κεφαλαιοποίησε την κορυφαία ευκαιρία της Σεβίλλης να σκοράρει. Σεν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ενα αποτέλεσμα, που διατηρεί την Σεβίλλη στην 4η θέση, αλλά πλέον η Χετάφε μπορεί αν μειώσει στο -2 αν κερδίσει τη Σοσιεδάδ! Η δε Βαγιαδολίδ βρίσκεται στην 15η θέση με 35 βαθμούς, εννέα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μάλλον έχει σώσει οριστικά την παρτίδα!

Δείτε ακόμη:

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Το «κάντο όπως ο Λιβάγια» έχει ξαναγυριστεί…
Exit mobile version