Λα Λίγκα – προαναγγελία: Θηρία και μονομάχοι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Θηρία και μονομάχοι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Στο “Λάκκο των Λεόντων” και το Μπαλαϊδος στρέφονται οι προβολείς, στις μονομαχίες τίτλου και παραμονής για Μπάρτσα και Μαγιόρκα αντίστοιχα

27.06.2020 | 12:15

Λα Λίγκαπροαναγγελία: Mε τέσσερις αναμετρήσεις, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα η Ισπανική Λα Λίγκα. Ασφαλώς το μεγάλο ενδιαφέρον εδράζεται στο παιχνίδι του Μπαλαϊδος. Η Θέλτα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και ενώ η γηπεδουχος θέλει ακόμα βαθμούς σωτηρίας, οι μπλαουγκάνα παίζουν κάθε λεπτό τον τίτλο κορώνα γράμματα! Στο δε Μπιλμπάο, η Αθλέτικ υποδέχεται τη Μαγιόρκα (15:00) στο νέο Σαν Μαμές, το γνωστό Λάκκο των Λεόντων!

Το παιχνίδι είναι ουσιαστικά αδιάφορο για τους Βάσκους. Τα λιοντάρια έχουν το μυαλό τους στον τελικό του κυπέλλου και δεν τους ενδιαφέρει το σημερινό ματς. Από την άλλη, η Μαγιόρκα βρίσκεται στην 18η θέση και στην γραμμή του υποβιβασμού. Θέλει την νίκη σήμερα για  να μείνει στο κυνήγι της Εϊμπάρ που βρίσκεται πάνω από την ζώνη με 6 βαθμούς διαφορά. Αν δεν κερδίσει τώρα η υπόθεση παραμονή ουσιαστικά χάνεται.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Θέλτα – Μπαρτσελόνα (18:00)

Η Θέλτα έχει ένα μαξιλάρι ασφάλειας, αφού νίκησε την Σοσιεδάδ την προηγούμενη αγωνιστική. Αύξησε έτσι την απόσταση της από την ζώνη του υποβιβασμού. Παρά ταύτα θέλει ακόμα βαθμούς σωτηρίας, άλλωστε υπάρχουν ακόμα 7 ματς μπροστά. Η Μπάρτσα από την άλλη, θέλει την νίκη σήμερα για να ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πάρει την πρωτιά – έστω και με παιχνίδι περισσότερο – από την αιώνια αντίπαλο Ρεάλ, που τώρα, είναι μπροστά στην διαφορά γκολ.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Οσασούνα – Λεγκανες (20:30)

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11 θέση, στο -4 από την Μπιλμπάο και δεν έχουν ιδιαίτερες βλέψεις για το παιχνίδι. Από την άλλη, η Λεγκανες βρίσκεται στην πρoτελευταία θέση, στο -1 από την Μαγιόρκα. Οι Μαδριλένοι θέλουν την νίκη σήμερα για να περάσουν την Μαγιόρκα και να έχουν ελπίδες για παραμονή. Να σημειωθεί πως βρίσκονται σε αναβρασμό, πάντως, εμ τον κόουτς Αγκίρε να έχει ήδη ανακοινώσει πως αποχωρεί στο πέρας της χρονιάς

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές (23:00)

Σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι, η Ατλέτικο υποδέχεται την Αλαβές στο Wanda Metropolitano. Οι γηπεδούχοι είναι στην τρίτη θέση και βρίσκονται στο +1 από την Σεβίλλη. Ενώ, δεν έχουν ιδιαίτερες βλέψεις για το παιχνίδι σήμερα. Η Αλαβές είναι στην 15 θέση του πρωταθλήματος, στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού. Ασφαλώς αυτό την καθιστά ουσιαστικά αδιάφορη για το σημερινό παιχνίδι με την ομάδα της Μαδρίτης.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Δυνατές μάχες και αυτή τη Δευτέρα
Κάζο στη Ρεάλ, νίκη η Βαλένθια με Γκραν Κανάρια, την άφησε εκτός τετράδας
Η Σεβίλλη έσωσε τον βαθμό της ισοπαλία (1-1) στην εκπνοή με Βαγιαδολίδ
Exit mobile version