Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ηχητικό Παππάς: Αιχμηρή ανάρτηση από Τσανάκα, πλήρης στήριξη από Πολάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηχητικό Παππάς: Αιχμηρή ανάρτηση από Τσανάκα, πλήρης στήριξη από Πολάκη

Ηχητικό Παππάς: Σκληρή κριτική στο Νίκο Παππά αλλά και φωνές στήριξής του.

Ηχητικό Παππάς: Η υπόθεση του ηχητικού ντοκουμέντου που κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ο Σάμπυ Μωινής, με τους διαλόγους του με τον Νίκο Παππά, προκάλεσαν την έκρηξη της πρώην βουλευτού του κόμματος Αλεξάνδρας Τσανάκα κατά του πρώην υπουργού. Σε ανάρτησή της στο facebook η πρώην βουλευτής Καβάλας Αλεξάνδρα Τσανάκα έγραψε «Εδώ και 5 χρόνια έχω σταματήσει να πέφτω από τα σύννεφα. Το μόνο που με ενοχλεί πλέον είναι ότι δηλώνουν αριστεροί». Τη φράση της συνοδεύει και μία φωτογραφία του Νίκου Παππά, στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα Γιόσι Αμράνι.

Η «υπόθεση Παππά» έχει κάνει άνω – κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ. Οργισμένα πολλά στελέχη του κόμματος παρακολουθούν τις ραγδαίες εξελίξεις, και πολλοί που πίστεψαν την θεωρία του «ηθικού πλεονεκτήματος» έχουν αρχίσει να αμφιβάλλουν, μετά τις αποκαλύψεις για τις παρακρατικές μεθόδους. Ο Αλέξης Τσίπρας δήθεν τον “άδειασε”, ο πρώην υπουργός… δήθεν αναλαμβάνει την ευθύνη, με την Πειραιώς να απαντά πως δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης χωρίς παραίτηση. Το σίγουρο είναι, πως θα δούμε πολλά…

Παππάς ηχητικό: Στηρίζει ο Πολάκης

Πλήρη στήριξε στον Νίκο Παππά παρείχε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή το ηχητικό της συνομιλίας του με τον Σάμπυ Μιωνή. Μιλώντας «Στο Κόκκινο», ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Νίκος Παππάς έκανε όσα του ζητούσε ο επιχειρηματίας. Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι όταν είσαι σε κυβερνητική θέση «δυστυχώς ή ευτυχώς συναντάς και ανθρώπους που δεν πρέπει να συναντήσεις» ενώ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «με το παρακρατικό παρελθόν της δεν μπορεί να πάει σε εκλογές έχοντας ως αφήγημα το γελοίο επιχείρημα για το δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ».

Πολάκης για Παπαγγελόπουλο: Καταρρέει το αφήγημα για σκευωρία

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι καταρρέει το αφήγημα περί σκευωρίας καθώς, όπως υποστήριξε, «αποδεικνύεται ότι ο άνδρας της Ράικου – η οποία ήταν για ενάμιση χρόνο η υπεύθυνη της Εισαγγελίας Διαφθοράς και αρμόδια για τη σχετική έρευνα – πήρε 1,7 εκατ. ευρώ χρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο με ανύπαρκτους ασθενείς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις