Πάολα γενέθλια: Η εντυπωσιακή τούρτα της τραγουδίστριας

LIFESTYLE

Πάολα γενέθλια: Η εντυπωσιακή τούρτα της τραγουδίστριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Πάολα γενέθλια: Τα 38α γενέθλιά της γιόρτασε η γνωστή τραγουδίστρια σε εστιατόριο της Αθηναϊκής ριβιέρας μαζί με εκλεκτούς φίλους, ωστόσο από τα τραπέζι δεν έλειπαν οι εκπλήξεις.

26.06.2020 | 13:11

Πάολα γενέθλια: Στην αθηναϊκή ριβιέρα γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής τα γενέθλιά της η Πάολα! Μπορεί η δημοφιλής τραγουδίστρια να έχει ξεκινήσει ήδη τις εμφανίσεις της στο  Teatro, μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, ωστόσο βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει και να γιορτάσει τα 38α γενέθλια της. Έτσι όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Πάολα βρέθηκε σε παραλιακό restaurant έχοντας στο πλευρό της λίγους και καλούς φίλους! Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο πρώην σύζυγό της και καλός της φίλος, Φώτης Ζωγλοπίτης, τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη, την φίλη και συνεργάτιδά της Βιβή Καρακώστα, τον Κωνσταντίνο Ρήγο αλλά και την τραγουδίστρια Άλεξ Μαντή!

Και ενώ η βραδιά κυλούσε ήρεμα ο πρώην σύζυγός της θέλησε να της κάνει μια έκπληξη και ξαφνικά ακούστηκε δυνατά το happy birhday  και ο ίδιος της έφερε μια σοκολατένια τούρτα που είχε πάνω μια barbie και ήταν ίδια η Πάολα! Η τραγουδίστρια με ελαφρύ μακιγιάζ, τοπ, σορτσάκι και αθλητικά έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της και δέχθηκε με χαρά τις ευχές από τους αγαπημένους της φίλους! Δες το βίντεο και φωτογραφίες

Δείτε ακόμη

Ο ελεύθερος και ωραίος… Ορέστης Τζιόβας!
Βουτιές στην Αίγινα για την Σμαράγδα καρύδη – Οι υποβρύχιες λήψεις στην πισίνα
Η Σκορδά φωτογραφίζει τον γιο της και μας τον δείχνει!
Exit mobile version