Σκορδά γιος ίνσταγκραμ: Φωτογραφίζει το μικρότερο παιδάκι της στο σχολικό

LIFESTYLE

Σκορδά γιος ίνσταγκραμ: Φωτογραφίζει το μικρότερο παιδάκι της στο σχολικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Σκορδά γιος ίνσταγκραμ: Η γνωστή παρουσιάστρια φωτογραφίζει τον μικρότερο γιο της στο σχολικό, λίγο πριν φύγει για την τελευταία μέρα στο νηπιαγωγείο!

26.06.2020 | 10:41

Σκορδά γιος ίνσταγκραμ: Η Φαίη Σκορδά είναι μια τρυφερή και στοργική μανούλα και το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Τα δύο αγόρια της, ο Γιάννης και ο Δήμητρης, αποτελούν για την παρουσιάστρια την απόλυτη προτεραιότητά της και η ίδια προσπαθεί να περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της μαζί τους, καθώς δε θέλει να χάνει στιγμές από το μεγάλωμα τους.  Η γνωστή παρουσιάστρια ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την κοινή καθημερινότητά τους.

Για αυτό λοιπόν το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν φύγει για το πλατό της εκπομπής της, η Φαίη έβαλε τον μικρότερο γιο της στο σχολικό για την τελευταία μέρα του στο νηπιαγωγείο και δημοσίευσε στα instastories της μια φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: «Και του χρόνου πρωτάκια. Να είστε καλά όλες οι δασκάλες» . Όπως θα δείτε ο μικρός γιος κάθεται στη θέση του, φορώντας κόκκινο t-shirt και καπέλο, ενώ η διάσημη μαμά του φαίνεται μέσα από το τζάμι να τον φωτογραφίζει με το κινητό της, περήφανη και χαμογελαστή.

Η Φαίη Σκορδά σε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι της

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Φαίη Σκορδά σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες από τον προσωπικό της χώρο στα social media, αν και είναι πολύ ενεργή! Το Instagram της παρουσιάστριας αποτελείται κυρίως από posts με τα outfits που επιλέγει στην εκπομπή της, ενώ ελάχιστες φορές θα κάνει κάποια πιο προσωπική ανάρτηση. Η παρουσιάστρια λοιπόν τα δυο τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι στη Βούλα, μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα και μένει με τους δυο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

 

Δείτε ακόμη

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα τι απαντούν για τον κορονοϊό (vid)
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει μια πρόταση για τους Έλληνες – Για τον εορτασμό του 2021
The2NightShow: Αυτή θα είναι η τελευταία καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για φέτος
Exit mobile version