Τζιόβας χωρισμός: Για το διαζύγιο του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός

LIFESTYLE

Τζιόβας χωρισμός: Για το διαζύγιο του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Τζιόβας χωρισμός: O γνωστός ηθοποιός χώρισε από τη σύζυγό του, τη δικηγόρο Κατερίνα Φλώρου και μίλησε για τη νέα του ζωή χωρίς εκείνη.

26.06.2020 | 11:32

Τζιόβας χωρισμός: Ελεύθερος και ωραίος δηλώνει πλέον ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας καθώς σε τηλεοπτική εκπομπή που παραχώρησε μίλησε για το διαζύγιό του με τη δικηγόρο Κατερίνα Φλώρου αλλά και για το πως είναι η ζωή του μετά από αυτό. “Είμαι πάρα πολύ καλά. Ήταν μία περίοδος της ζωής μου, πέντε με έξι χρόνια που είχα αφήσει πίσω τον εαυτό μου, την προσωπική μου εξέλιξη. Και νομίζω πως είμαι σε μία καλή κατάσταση. Ασχολούμαι με το σώμα μου και το πνεύμα μου. Προσέχω τι τρώω, γυμνάζομαι, διαβάζω…” αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και συνεχίζει: “Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί υπάρχει μία χρονική απόσταση από τότε έως τώρα… Το διαζύγιο δεν έχει βγει… θα βγει!”

Ο γάμος τους είχε πέσει -κατά κάποιο τρόπο- σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική showbiz, μιας και ήταν ξαφνικός. Ο Ορέστης Τζιόβας παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του ’18 την αγαπημένη του Κατερίνα Φλώρου με πολιτικό γάμο και κάτω από άκρα μυστικότητα, μόλις μετά από δύο μήνες σχέσης, ωστόσο αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έληξε άδοξα και το ζευγάρι μετά από έναν χρόνο αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. “Έφτασε στο τέλος ο γάμος μας. Δεν καταφέραμε να βρούμε τον κοινό μας τόπο… τα διαδικαστικά του διαζυγίου θα γίνουν εν καιρώ… δεν υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρούμε, δεν μπορέσαμε να βρούμε τον κοινό μας παρανομαστή”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τζιόβας.

Δείτε ακόμη

Βουτιές στην Αίγινα για την Σμαράγδα καρύδη – Οι υποβρύχιες λήψεις στην πισίνα
Η Σκορδά φωτογραφίζει τον γιο της και μας τον δείχνει!
Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα τι απαντούν για τον κορονοϊό (vid)
Exit mobile version