Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Μπάρκα μαλλιά: Νέο look για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου
LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα μαλλιά: Νέο look για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα μαλλιά: Το νέο της look φαίνεται ότι απολαμβάνει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, καθώς έγινε ξανθιά και δείχνει να το απολαμβάνει, ενώ δεν διστάζει να δείξει το κορμί της χωρίς ρετούς.

Δανάη Μπάρκα μαλλιά: Ανανεωμένη εμφανίστηκε στα social media η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα καθώς αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών σε ξανθό. Η Δανάη Μπάρκα τον τελευταίο καιρό τολμάει πιο σέξι εμφανίσεις και φωτογραφίες στα social media, ενώ δεν διστάζει να δείξει το κορμί της χωρίς ρετούς. Και κάπως έτσι άναψε φωτιές το μεσημέρι της αναρτώντας μια τολμηρή φωτογραφία που τονίζει το μπούστο της.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Δανάη Μπάρκα σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου”, συμφώνησε να παρουσιάσει ψυχαγωγική εκπομπή στο Mega. Η πρόταση που αρχικά είχε η νεαρή ηθοποιός από το κανάλι ήταν να συμπαρουσιάσει μαζί με την μητέρα της. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό καθώς η  Βίκυ Σταυροπούλου παραμένει στο J2US, ενώ συζητά και για κάποιο τηλεοπτικό σίριαλ και ενδεχομένως για την επιστροφή της σειράς “Κάτω Παρτάλι”. Η εκπομπή θα είναι καθημερινή και θα αφορά ζώνη κοντά στις πρωινές ώρες, ενώ το εάν θα πλαισιώνεται από άλλους παρουσιαστές θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

https://www.instagram.com/p/CB25X2PHpD8/?utm_source=ig_embed

 

Δείτε ακόμη

Το “αντίο” του Νίκου Μουρατίδη στον άτυχο Σκαφτούρο
Με εκλεκτή παρέα γιόρτασε τα γενέθλια της η Πάολα (vid)
Ο ελεύθερος και ωραίος… Ορέστης Τζιόβας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις