Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Μουρατίδης – Παναγιώτης Σκαφτούρος: Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αποχαιρετά τον φίλο του
LIFESTYLE

Νίκος Μουρατίδης – Παναγιώτης Σκαφτούρος: Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αποχαιρετά τον φίλο του

Νίκος Μουρατίδης - Παναγιώτης Σκαφτούρος: Σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του στενού του φίλου, Παναγιώτη Σκαφτούρου, είναι ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Νίκος Μουρατίδης – Παναγιώτης Σκαφτούρος: Σοκαρισμένος από την απώλεια του πολύ καλού του φίλου Παναγιώτη Σκαφτούρου είναι ο Νίκος Μουρατίδης. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της “Θύελλας Καμαρίου”, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του στην Σαντορίνη όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο Ο άδικος θάνατός του δεν σόκαρε μόνο την τοπική κοινωνία του νησιού αλλά και το αθηναϊκό και πειραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως στον Ιωνικό, τον Εθνικό, τον Βύζαντα Μεγάρων, το Μοσχάτο, τον Ελπιδοφόρο, τον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη και τον Πανευλευσινιακό.

Ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος είναι σοκαρισμένος με το συμβάν έγραψε στο προφίλ του στο faccebook: “Την περασμένη βδομάδα με ρώταγε πότε θα πάω Σαντορίνη – και τώρα με πήραν να μου πουν ότι σκοτώθηκε… 34 ετών παλικάρι, παιδί μάλαμα. Παναγιώτης Σκαφτούρος. Φίλος… Είμαι ράκος… Αγόρι μου θα σε θυμάμαι πάντα… Καλό σου ταξίδι”.

Να πάνε να γαμηθούνε όλα….Την περασμένη βδομάδα με ρώταγε πότε θα παω Σαντορίνη – και τώρα με πήραν να μου πουν ότι…

Julkaissut Νίκος Αλκιβιάδης Μουρατίδης Torstaina 25. kesäkuuta 2020

Δείτε ακόμη

Με εκλεκτή παρέα γιόρτασε τα γενέθλια της η Πάολα (vid)
Ο ελεύθερος και ωραίος… Ορέστης Τζιόβας!
Βουτιές στην Αίγινα για την Σμαράγδα καρύδη – Οι υποβρύχιες λήψεις στην πισίνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις