Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Για το +7 η Γιούβε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Για το +7 η Γιούβε

Serie A - προαναγγελία: Δηλώσεις που σηκώνουν κουβέντα από τον Ζέμαν “Περίεργη η φόρμα της Αταλάντα, ιδιαίτερα μετά τα όσα πέρασε το Μπέργκαμο”!

Serie A – προαναγγελία: Να μετατρέψει το +4 σε +7 και να γεμίσει άγχος την Λάτσιο θα επιδιώξει σήμερα η Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής υποδέχονται τη Λέτσε. Μία Λέτσε που ταλανίζεται και είναι στο μεταίχμιο της παραμονής ή του υποβιβασμού. Με 25 βαθμούς, άλλωστε, είναι και η Τζένοα που βρίσκεται με διαφορά τερμάτων εκτός επικίνδυνης ζώνης! Η Γιούβε προέρχεται από τη νίκη 2-0 επί της Μπολόνια. Αφησε έτσι στο παρελθόν το σοκ απώλειας του κυπελλου από τη Νάπολι. Πλέον θέλει να καθαρίσει το συντομοτερο με το σκουντέτο για να έχει όλο το χρόνο να προετοιμαστεί για τη ρεβάνς με τη Λιόν αρχές Αυγούστου.

Για τη Βέκια Σινιόρα τιμωρημένος ο μπακ Ντανίλο (13/1), ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρόσφατου αγώνα. Τραυματίες οι μπακ Ντε Σίλιο (9/0 και Άλεξ Σάντρο (22/0). Επιστρέφει ο επιθετικός Ιγουαΐν (23/5). Η Λέτσε επέστρεψε με βαριά ήττα 1-4 από τη Μίλαν και καίγεται για βαθμούς ανάκαμψης. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι μέσοι Μάγερ, Ντεϊόλα και οι επιθετικοί Ντιέγκο Φαρίας (2 γκολ) και Λαπαντούλα (7 γκολ).

Serie A – προαναγγελία: Αμφίσημες δηλώσεις Ζέμαν

“Περίεργη η φόρμα της Αταλάντα” δήλωσε ο Ζντένεκ Ζέμαν ιδιαίτερα αν κανείς συνυπολογίσει ότι το Μπεργκαμο χτυπήθηκε αλύπητα από το κορωναϊό. Ο άλλοτε κορυφαίος προπονητής του καμπιονάτο δεν κατανοεί “πως έπιασε τη σεζόν ξανα τόσο φορμαρισμενη η Αταλάντα αν και είχαν περισσότερα προβλήματα απο παντού”. Η δήλωσλή του γείρει πολλή συζήτηση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως το όνομα του Ζέμαν έχει εμπλακεί σε υποθέσεις… χημικής βελτίωσης των επιδόσεων ομάδων στο ιταλικό ποδόσφαιρο!

Δείτε ακόμη:

Ψήνεται επιστροφή Κάναντι στον Ατρόμητο!
Τέλος ο Μάντζιος από τη Λαμία
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις