Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρόμα – μεταγραφές: Κρατάει Τζέκο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρόμα – μεταγραφές: Κρατάει Τζέκο

Ρόμα - μεταγραφές: Οι Ρωμαίοι προτείνουν νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους στον υψηλόσωμο Βόσνιο στράικερ για να μην τον πάρει η Ιντερ

Ρόμαμεταγραφές: Η Ρόμα φαίνεται πως σκέφτεται να κρατήσει τον Έντιν Τζέκο στο ρόστερ της, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport. Οι τζιαλορόσι προσφέρει στον Βόσνιο νέο συμβόλαιο, έως τον Ιούνιο του 2023. Πέρασε μόνο ένας χρόνος  από τότε που ο Βόσνιος διεθνής φαινόταν έτοιμος να μετακομίσει στο Μιλάνο, για λογαριασμό της Ίντερ. Αλλά η μεταγραφή χάλασε τότε λόγω οικονομικών διαφορών των δύο ομάδων. Τις προηγούμενες εβδομάδες, οι νερατζούρι  επέστρεψαν στο… παιχνίδι για διεκδίκηση του Τζέκο. Ο οποίος βοήθησε την ομάδα του σημειώνοντας 14 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ σε 26 παιχνίδια στην Serie A!

Ο 34χρονος επιθετικός ανέλαβε την αρχηγία στο Ολύμπικο. Τα ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι η ομάδα της πρωτεύουσας θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Ο Έντιν Τζέκο υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρόμα τον Αύγουστο του 2019. Συμβόλαιο που τον δεσμεύει στην Αιώνια Πόλη έως το καλοκαίρι του 2022. Αν αποδεχτεί την νέα πρόταση των “λύκων”, ο Βόσνιος στράικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ρώμης έως το 2023.

Ρόμα – μεταγραφές: Ο ρέκορντμαν κύριος Τζέκο

Ο ύψους 1,93 επιθετικός φοράει την φανέλα των τζιαλορόσσι από την σεζόν 2015-16. Έχει 163 συμμετοχές, ενώ έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα 76 φορές και έχει μοιράσει 37 ασσίστ. Ακόμα ο Τζέκο έχει  το ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών με την εθνική αφού μετράει τις 107 εμφανίσεις και το ρεκόρ των περισσότερων γκολ μετρώντας συνολικά 57 τέρματα.

Δείτε ακόμη:

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Το «κάντο όπως ο Λιβάγια» έχει ξαναγυριστεί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις