Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική Ελλάδας – Nations League: Νέο πρόγραμμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ελλάδας – Nations League: Νέο πρόγραμμα

Εθνική Ελλάδας - Nations League: Με μόνο στόχο την άνοδο στη Β΄ κατηγορία η Ελλάδα ρίχνεται στη μάχη την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου - Ολο το νέο πρόγραμμα

Εθνική ΕλλάδαςNations League: Η πανδημία του κορωναϊού και οι καραντίνες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης όχι απλά επηρέασαν το ποδόσφαιρο και τα εν ισχύ καλεντάρια. Σμπαράλια έγινε ο προγραμματισμός. Δεν ήταν μόνο οι διασυλλογικές διοργανώσεις που αναβλήθηκαν και θα έχουμε ολοκλήρωσή τους τον Αύγουστο. Ήταν και οι αναβολές στις εθνικές διοργανώσεις και οι καραμπόλες που έχουν γίνει. Τα πλέι οφ του Nations League που θα διεξάγονταν το Μάρτη δεν έγιναν ποτέ, θα ολοκληρωθούν το Φθινόπωρο και το Euro ακυρώθηκε για φέτος, θα λάβει χώρα του χρόνου το καλοκαίρι!

Οι παραπάνω αλλαγές έφεραν νέες τροποποιήσεις, αυτή τη φορά στο νέο Nations League στο οποίο επαναδραστηριοποιείται και η εθνική μας, στον 3ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας! Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, όπως το ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ, η Εθνική μας ομάδα κάνει πρεμιέρα με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σλοβενία στις 3 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην ίδια ομάδα, εντός έδρας όμως, την 18η Νοεμβρίου!

https://twitter.com/UEFA/status/1276545193978867714

Εθνική Ελλάδας – Nations League: Ο πρώτος την άνοδο

Υπενθυμίζεται πως στο ίδιο γκρουπ εκτός της Ελλάδας και της Σλοβενίας, συμμετέχουν ακι το Κόσοβο και η Μολδαβία. Όποια εθνική ομάδα, δε, τερματίσει στην 1η θέση του γκρουπ, αυτομάτως θα κερδίσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής μας όπως αναδιαμορφώθηκε έχει ως εξής:

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου: Σλοβενία – Ελλάδα
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου: Κόσοβο – Ελλάδα
Κυριακή 11 Οκτωβρίου: Ελλάδα – Μολδαβία
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου: Ελλάδα – Κόσοβο
Κυριακή 15 Νοεμβρίου: Μολδαβία – Ελλάδα
Τετάρτη 18 Νοεμβρίου: Ελλάδα – Σλοβενία

Δείτε ακόμη:

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Το «κάντο όπως ο Λιβάγια» έχει ξαναγυριστεί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις