Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Βερνίκι νυχιών ημιμόνιμο: Ποιο χρώμα είναι το ιδανικό για κάθε μέρα
PLUS

Βερνίκι νυχιών ημιμόνιμο: Ποιο χρώμα είναι το ιδανικό για κάθε μέρα

Βερνίκι νυχιών ημιμόνιμο: Με το ημιμόνιμο μανικιούρ πετυχαίνουμε τη γυαλάδα που θέλουμε, αλλά και διάρκεια μέχρι το επόμενο βάψιμο καθώς δεν χρειάζεται να τα βάφουμε τόσο συχνά.

Βερνίκι νυχιών ημιμόνιμο: Ποιο είναι το ιδανικό βερνίκι για όσες γυναίκες επιλέγουν ημιμόνιμο μανικιούρ; κακά τα ψέμματα τα πλεονεκτήματα του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι πολλά. Εκτός από διάρκεια -που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο το επιλέγουν οι γυναίκες- έχει και ιδιαίτερη γυαλάδα. Το top coat είναι το βερνίκι που μπαίνει στο τέλος, -στο απλό και το ημιμόνιμο-, ασφαλίζει το χρώμα και χαρίζει την ιδιαίτερη γυαλάδα που χαρακτηρίζει το επαγγελματικό μανικιούρ.

Η διαφορά στο ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ότι η γυαλάδα διαρκεί για όσες ημέρες έχουμε βαμμένα τα νύχια μας. Αντιθέτως, στο απλό μανικιούρ, καθώς οι μέρες περνούν και τα νύχια μας έρχονται σε επαφή με διάφορα υλικά, η γυαλάδα χάνεται.

Βερνίκι νυχιών ημιμόνιμο: Πείτε ναι στις απαλές αποχρώσεις

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα ημιδιάφανα χρώματα δείχνουν καλύτερα αν χρησιμοποιήσουμε ημιμόνιμο βερνίκι. Οι απαλές αποχρώσεις του nude, του λευκού αλλά και του ροζ, ιδιαίτερα όταν είναι ημιδιάφανα τα βερνίκια, δείχνουν πιο εντυπωσιακές όταν γυαλίζουν. Με το ημιμόνιμο μανικιούρ, πετυχαίνουμε τη γυαλάδα που θέλουμε αλλά και διάρκεια μέχρι το επόμενο βάψιμο. Τέλος, δεν χρειάζεται να βάφουμε τόσο συχνά τα νύχια μας, αφού όταν μεγαλώνουν, με αυτές τις φυσικές αποχρώσεις δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει το φυσικό από το βαμμένο νύχι.

Δείτε ακόμη

Tρία λάθη που οι κομψές γυναίκες αποφεύγουν στην παραλία
Πώς να ενθαρρύνετε την καλή συμπεριφορά του παιδιού σας
Τα 4 ζώδια που θα σου δώσουν τις πιο ακατάλληλες συμβουλές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις