Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χοψονίδου – Σπανούλης επέτειος: Η ανάρτηση της Σταρ Ελλάς για τα εννιά χρόνια έγγαμου βίου με τον αρχηγό του Ολυμπιακού
LIFESTYLE

Χοψονίδου – Σπανούλης επέτειος: Η ανάρτηση της Σταρ Ελλάς για τα εννιά χρόνια έγγαμου βίου με τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Χοψονίδου - Σπανούλης επέτειος: Η ξεκαρδιστική ανάρτηση που έκανε η σύζυγός του αρχηγού του Ολυμπιακού για την επέτειο γάμου της με τον Βασίλη Σπανούλη και το πως βλέπουν τον εαυτό τους μετά από 9 χρόνια και με έξι παιδιά.

Χοψονίδου – Σπανούλης επέτειος: Την 9η επέτειο γάμου του γιορτάζουν σήμερα ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου. Με αφορμή αυτό η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού με το χιούμορ που τη διακρίνει τρολάρει τη φετινή τους επέτειό τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Face App και κάνει κολάζ με δύο φωτογραφίες που δείχνουν πως ήταν πριν από 9 χρόνια και πώς θα μπορούσαν να είναι σήμερα μετά την απόκτηση των έξι παιδιών τους. “Μετά εννιά χρόνια και με έξι παιδιά”, αναφέρει η  Χοψονίδου προσθέτοντας φυσικά πως παραμένουν ερωτευμένοι, ευχόμενοι μόνο αγάπη για την επέτειο τους.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε Είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στον χώρο της Ελληνικής showbiz, ενώ ευρέως γνωστή έγινε με την συμμετοχή της στα καλλιστεία 2006, όπου κατέκτησε τον τίτλο της STAR HELLAS. Η Ολυμπία Χοψονίδου έχοντας δει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά της, επέλεξε να τα σταματήσει όλα για τον μεγάλο της έρωτα, τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο έχουν 6 παιδάκια. Ωστόσο, η ίδια δεν είναι μόνο μοντέλο. Στο βιογραφικό της έχει και σπουδές που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα, έχει τελειώσει σχέδιο μόδας κάτι το οποίο αγαπάει πολύ, παρόλο που δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με αυτό.

Δείτε ακόμη

Το “αντίο” του παρουσιαστή στον Αλέφαντο (vid)
Από τις πιο σέξι μαμάδες – Η Σταματίνα, με μαυρισμένο κορμί και τον μικρό αγκαλιά
Στο GNTM η κούκλα σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις