Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταματίνα Τσιμιτσιλή ινστα: Μαυρισμένη, αγκαλιά με τον μικρό γιο της
LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμιτσιλή ινστα: Μαυρισμένη, αγκαλιά με τον μικρό γιο της

Σταματίνα Τσιμιτσιλή ινστα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να περιμένει πως και πώς να τελειώσει με την εκπομπή της και να απολαύσει επιτέλους όμορφες και ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στο αγαπημένο της νησί την Πάρο.

Σταματίνα Τσιμιτσιλή ινστα: Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και ένα από τα ωραιότερα κορμιά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσέχει τον εαυτό της, ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, και αυτό φαίνεται στο σώμα της, το οποίο μας έδειξε με ανάρτησή της στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Alpha ποζάρει χαρούμενη αγκαλιά με τον γιο της, στην παραλία Δεσποτικό της Αντιπάρου, νησί που επισκέπτεται τακτικά με την οικογένειά της, ακόμα και για μονοήμερες εξορμήσεις.

“Ανυπομονώ για ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές ευτυχίας! Καληνύχτα #unpublished”, γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας, δείχνοντας το καλλίγραμμο και μαυρισμένο σώμα της και το ιδιαίτερο, χρωματιστό μαγιό που επέλεξε. Τα likes στην ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή έπεσαν “βροχή”, σε μια άκρως καλοκαιρινή και δροσερή φωτογραφία. Μετρά αντίστροφα η παρουσιάστρια για την έναρξη των καλοκαιρινών της διακοπών, τις οποίες θα περάσει μαζί με την οικογένειά της.

Δείτε ακόμη

Πάλι “την είπαν” στην Τσιμτσιλή και εκείνη (πάλι) απάντησε

Στο GNTM η κούκλα σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη (vid)

“Καλωσόρισες κουτσούνι μας” – Η Νικολέττα Ράλλη μάς δείχνει τη νεογέννητη κόρη της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις