Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιράν κορονοϊός νεκροί: Πάνω από 10.000 οι θάνατοι
ΚΟΣΜΟΣ

Ιράν κορονοϊός νεκροί: Πάνω από 10.000 οι θάνατοι

Ιράν κορονοϊός νεκροί: Περισσότεροι από 10.000 νεκροί έχουν καταγραφεί στο Ιράν από την εξάπλωση που έχει σημειώσει η πανδημία του COVID - 19.

Ιράν κορονοϊός νεκροί: Για έβδομη συνεχόμενη μέρα, σήμερα (25/6) οι νεκροί από τον κορονοϊό στο Ιράν ξεπέρασαν τους 100 μέσα σε 24 ώρες. “Χάσαμε 134 συμπατριώτες μας το τελευταίο 24ωρο και ο συνολικός αριθμός των νεκρών έφθασε τους 10.130” αναφέρει χαρακτηριστικά στην κρατική τηλεόραση η Σίμα Σαντάτ Λάρι, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας. Η κυβέρνηση έχει σε μεγάλο βαθμό άρει τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί για τον κορονοϊό, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μέσα Φεβρουαρίου.

Παρόλα αυτά το υπουργείο Υγείας έχει προειδοποιήσει για μια πιθανή αναζωπύρωση της επιδημίας σε αρκετές επαρχίες. Τα κρούσματα αυξάνονται στο Ιράν, μετά την πτώση που είχαν καταγράψει για περίπου δύο μήνες, από τις 2 Μαϊου. Ειδικοί τόσο από το Ιράν όσο και από το εξωτερικό έχουν εκφράσει ανησυχία σχετικά με τον επίσημο απολογισμό θυμάτων και κρουσμάτων λέγοντας ότι πιθανόν να είναι πολύ υψηλότερος.

“Όλοι πρέπει να φορούν μάσκες όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους”

“Όλοι πρέπει να φορούν μάσκες όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους όπως καταστήματα ή οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου η πλήρης τήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν είναι εφικτή”, ήταν τα λόγια του Τζαχανπούρ.

Δείτε ακόμη

Πρώην δεξί χέρι του Πούτιν διέρρευσε φωτογραφίες με τις κόρες του
Πολύτιμοι λίθοι τανζανίτη στη Βόρεια Τανζανία έκαναν εκατομμυριούχο έναν ανθρακωρύχο
Στη διάθεση του κοινού ο Πύργος του Άιφελ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις