Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Ηλιούπολη – ντελιβεράς: Νεκρός 20χρονος φοιτητής
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Ηλιούπολη – ντελιβεράς: Νεκρός 20χρονος φοιτητής

Τροχαίο Ηλιούπολη - ντελιβεράς: Εργαζόταν ως ντελίβερι για να βγάλει κάποια χρήματα, με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

Τροχαίο Ηλιούπολη – ντελιβεράς: Ένας 20χρονος φοιτητής, που εργαζόταν κάνοντας ντελίβερι, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή της Ηλιούπολης. Ο φοιτητής οδηγούσε χωρίς κράνος και οι δικοί του άνθρωποι, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ζήτησαν να παρθούν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας, ώστε να σωθούν άλλα παιδιά. Ο αδελφός του άτυχου 20χρονου, δήλωσε: “Αν έχουν αδέλφια ή γονείς να τους ακούνε. Η εμπειρία δεν δανείζεται με τίποτα. Κράνος και στολή ακόμη και με 40 βαθμούς Κελσίου”. Ο νεαρός Αλέξανδρος ήταν φοιτητής και δούλευε ως ντελίβερι για να βγάλει κάποια χρήματα, με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

“Θέλω τα παιδιά να γίνουν πιο προσεχτικά και θα ήθελα από το υπουργείο εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα να προστατεύονται τα παιδιά χωρίς να ρίχνουν το μπαλάκι στη εργασιακή σχέση εργοδότη εργαζόμενου. Θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία με μηχανή. Και δεύτερον να φοράνε τα απαραίτητα που να τους εξασφαλίζει την ασφάλεια της ζωής τους. Και το τελευταίο οι μηχανές πρέπει να είναι των καταστημάτων αποκλειστικά και να μην είναι πάνω από πενήντα κυβικά”, δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου Αλέξανδρου.

Από το 33:ο5

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις