Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραβεστί – αστυνομικοί: ΕΔΕ για το βίντεο που κυκλοφορεί – Της ζητούν να κάνει… επίδειξη
ΕΛΛΑΔΑ

Τραβεστί – αστυνομικοί: ΕΔΕ για το βίντεο που κυκλοφορεί – Της ζητούν να κάνει… επίδειξη

Τραβεστί - αστυνομικοί: Άντρες της ομάδας «Δράση» ήταν ακινητοποιημένοι στο κέντρο της Αθήνας όταν πέρασε από μπροστά τους τραβεστί.

Τραβεστί – αστυνομικοί: Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από τη δημοσιοποίηση βίντεο, που δείχνει μέλη της ομάδας ΔΡΑΣΗ να ζητούν από τραβεστί στο κέντρο της Αθήνας να τους κάνει “επίδειξη”. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., με την ηγεσία του Σώματος να ζητά άμεσα εξηγήσεις. Αναλυτικότερα, άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ ήταν ακινητοποιημένοι στο κέντρο της Αθήνας όταν πέρασε από μπροστά τους τραβεστί που άφησε κάρτες πάνω στα μηχανάκια τους. Στη συνέχεια, φέρονται να της ζήτησαν να κάνει “πασαρέλα”, με την ίδια να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με γέλια μπροστά στο αποκαλυπτικό θέαμα, ενώ κάποιος τράβηξε και το βίντεο.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε διοικητική έρευνα που αναμένεται να αναβαθμιστεί σε ΕΔΕ, προκειμένου να βρεθεί η ταυτότητα των αστυνομικών που εμπλέκονται στο συμβάν.

Ρωτάει πού να αφήσει τις… “καρτούλες”

Στο βιντεοληπτικό υλικό, που παρουσιάζει η espresso, ομάδα της ΔΡΑΣΗ βρίσκεται σε στατική υπηρεσία. Ακούγεται ο εκφωνητής κέντρου να διαβιβάζει, όταν τραβεστί περνάει στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου όπου βρίσκονται σταθμευμένα τα δίκυκλα της ομάδας και Αστυνομικοί. Η τραβεστί ρωτάει τους Αστυνομικούς, πού να αφήσει τις «καρτούλες» με τα στοιχεία επικοινωνίας της και οι ένστολοι της υποδεικνύουν ένα από τα υπηρεσιακά δίκυκλα, όπου και τοποθετεί ισάριθμες με τα μέλη της ομάδας, στη σέλα του.

Οι Αστυνομικοί μέσα σε γέλια, ζητούν από την τραβεστί να τους δείξει τις …αναλογίες της. Αν και η ίδια είναι διστακτική καθώς «έχει κάμερες» τελικά αφού «πολυφωνικά» της το διαψεύδουν «δεν έχει, δεν έχει!» τελικά γυρίζει την πλάτη της και τους αποκαλύπτει τους γλουτούς της, και το στρινγκ που έχει επιλέξει. Μεταξύ σχολιασμών από τους Αστυνομικούς η τραβεστί αποχωρεί από το σημείο που είχαν σταματήσει για διάλειμμα οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ και αφού και οι δυο πλευρές ανταλλάσσουν “Φιλάκια!» η τραβεστί αποχωρεί με τους Αστυνομικούς να παραμένουν στο πόστο τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις