ΕΠΟ-Επιτροπή Δεοντολογίας: Μας συγχωρείτε διακοπή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ-Επιτροπή Δεοντολογίας: Μας συγχωρείτε διακοπή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΕΠΟ - Επιτροπή Δεοντολογίας: Στις 29/6 συνεχίζεται η διαδικασία από το σημείο που διεκόπη - Ορίστηκαν συνεδριάσεις/δικάσιμοι για τις 1-2-6-8-9 Ιουλίου

24.06.2020 | 20:10

ΕΠΟΕπιτροπή Δεοντολογίας: Σε διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων στην τηλεδιάσκεψη αναγκάστηκαν στην ΕΠΟ και την Επιτροπή Δεοντολογίας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 29 Ιουνίου. Η ακροαματική διαδικασία αφορά την υπόθεση των 15 προσώπων που κατηγορούνται σε ποινικό επίπεδο. Κατηγορίες, για «σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά περίπτωση». Βαρύτατες κατηγορίες που επισείουν ποινές φυλάκισης και υποβιβασμούς για τους εμπλεκόμενους συλλόγους!

Η διαδικασία θα συνεχιστεί από εκεί που διεκόπη στην αίθουσα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, καθώς η πρόεδρος πήρε απλώς τις παρουσίες μαρτύρων και διαδίκων. Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα ξεκινήσει με τις μαρτυρίες Αλαφούζου και Μελισσανίδη. Η Επιτροπή όρισε άλλες πέντε συνεδριάσεις/δικασίμους για τις 1, 2, 6, 8 και 9 Ιουλίου.

ΕΠΟ-Επιτροπή Δεοντολογίας: Οι καταθέσεις και οι κατηγορούμενοι

Την 1η Ιουλίου θα καταθέσουν (ως μάρτυρες) οι Φύσσας, Βρύζας, Κωστούλας, Σάββας, την επομένη οι Κούγιας, Βελλής και Αγγελίδης. Στις 6 Ιουλίου σειρά στη διαδικασία θα πάρουν οι Μώραλης και Βασάρας. Ο δικηγόρος του πρώην διαιτητή Γιώργου Δούρου, Βασίλης Καπερνάρος, κατέθεσε πρόταση να διεξαχθούν οι ακροαματικές διαδικασίες εκτός ΕΠΟ για μεγαλύτερο χώρο. Η έδρα επιφυλάχθηκε να αποφασίσει. Το αίτημα υποστήριξε και ο Ολυμπιακός. Εκτός των 15 φυσικών προσώπων, κατηγορούμενες είναι και οι ΠΑΕ Ατρόμητος, Ολυμπιακός. Για τις ομάδες η εισηγήτρια Παναγιώτα Σπανού έχει προτείνει υποβιβασμό και πρόστιμο 3 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε μία.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι οι: Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιώργος Σπανός, Γιάννης Αγγελόπουλος, Ρικάρντο Σα Πίντο, Γιώργος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος, Θόδωρος Κουρίδης, Θανάσης Μπριάκος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Ηλίας Σπάθας, Γιώργος Δούρος, Απόστολος Αμπάρκιολης, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Δείτε ακόμη:

ΕΠΟ κατά Ολυμπιακού!
Πρόγραμμα με απίθανο συντελεστή δυσκολίας στο ξεκίνημα
Μπαλτάκος: Κανένα κώλυμα για υποψηφιότητα Βασιλακοπούλου
Exit mobile version