Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σαρλίζ Θερόν σήμερα: Τι λέει για τη σχέση της με τον Σον Πεν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σαρλίζ Θερόν σήμερα: Τι λέει για τη σχέση της με τον Σον Πεν

Σαρλίζ Θερόν σήμερα: Οι δύο stars έμειναν μαζί για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, κάνοντας αρκετές δημόσιες εμφανίσεις ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές τους.

Σαρλίζ Θερόν σήμερα: Ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Χόλιγουντ, μιας και ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που πάντα μέσα μας ξέραμε ότι ταιριάζουν. Αναφερόμαστε στους Σαρλίζ Θερόν και Σον Πεν. Το σχετικά μακρινό 2013 -ναι έχουν περάσει 7 χρόνια- έγιναν ζευγάρι, ενθουσιάζοντας τα πλήθη. Οι δύο stars έμειναν μαζί για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, κάνοντας αρκετές δημόσιες εμφανίσεις ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές τους.

Και πάνω που πιστεύαμε ότι τα δύο αυτά ζουζούνια θα γεράσουν μαζί, ανακοινώνουν το χωρισμό τους χωρίς πολλά δράματα. Πολλοί είχαν πει ότι είχε γίνει και πρόταση γάμου, και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι. Ποτέ κανένας δεν είχε απαντήσει σχετικά με αυτό, μιας και η σχέση δεν κράτησε και πολύ. Και τώρα, 5 χρόνια μετά το χωρισμό, η Σαρλίζ Θερόν ξεκαθαρίζει τα πράγματα σε συνέντευξή της.

Σαρλίζ Θερόν σήμερα: «Ήταν αναμφίβολα σχέση»

«Βγαίναμε αποκλειστικά, και ήταν αναμφίβολα σχέση, αλλά δεν σκεφτήκαμε ποτέ να παντρευτούμε. Όλα αυτά που είχαν γραφτεί ήταν ψέματα. Δεν έγινε ποτέ πρόταση γάμου. Ήταν απλώς μία σχέση στην οποία περνούσαμε καλά», είπε με πάσα ειλικρίνεια η Σαρλίζ. Να πούμε πως η διάσημη καλλονή έχει να κυκλοφορήσει δημόσια με σχέση από τότε.

Δείτε ακόμη

Αυτοκτόνησε ο πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ Στιβ Μπινγκ
Ριάνα και Τζακ Ντόρσι βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη
Η Λόπεζ φέρεται να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Μέγκαν και Χάρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις