Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρωσίδα influencer τροχαίο: Νεκρή 18χρονη εκατομμυριούχος στο Μπαλί
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσίδα influencer τροχαίο: Νεκρή 18χρονη εκατομμυριούχος στο Μπαλί

Ρωσίδα influencer τροχαίο: "Το αγαπημένο μου κορίτσι δεν είναι μαζί μας". Έγραψε ο σύντροφός της από την Ουκρανία για το θάνατο της 18χρονης.

Ρωσίδα influencer τροχαίο: 18χρονη Ρωσίδα influencer η οποία είχε καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχος απο τα 15 της σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μπαλί. Η «Αναστάσια Τροπιτσέλ» – το πραγματικό της όνομά ηταν Αναστασία Ζούμπρινα – υπέστη θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν έπεσε με τη μοτοσικλέτα της. Η Ζούμπρινα είχε, μάλιστα, καταγράψει τα λεπτά πριν να ξεκινήσει η τελευταία και μοιραία βόλτα. Ο 30χρονος σύντροφός της Βίκτορ Μαϊντάνοβιτς, ο οποίος επέβαινε σε άλλη μοτοσικλέτα και ήταν δίπλα της την ώρα του δυστύχηματος κατέθεσε ότι η μηχανή της 18χρονης άρχισε να τρέμει ενώ έτρεχε με περίπου 100χλμ./ώρα.

Αποτέλεσμα ήταν η 18χρονη να πέσει με δύναμη πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Η 18χρονη ήταν blogger από τα 12 της γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Η νεαρή Ρωσίδα είχε αγοράσει τη μοτοσικλέτα της μετά από έναν καβγά με τον πατέρα της, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα και ο οποίος την προειδοποιούσε ότι η διαδικτυακή επιτυχία που είχε γνωρίσει εξελισσόταν σε καταστροφή για την ίδια. Ο σύντροφός της από την Ουκρανία, έγραψε για το θάνατο της 18χρονης: “Το αγαπημένο μου κορίτσι δεν είναι μαζί μας”. Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε: “Παρακαλώ, φίλοι μου, πείτε της το τελευταία σας αντίο με τις καλές σας σκέψεις και διαλογισμούς. Είναι πολύ σημαντικό”.

Προσοχή: Το βίντεο είναι σκληρό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις