Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Ηράκλειο – Ύποπτοι: Ψάχνουν έναν 30χρονο και μια 41χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Ηράκλειο – Ύποπτοι: Ψάχνουν έναν 30χρονο και μια 41χρονη

Φωτιά Ηράκλειο - Ύποπτοι: Οι αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης για δύο άτομα - Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές.

Φωτιά Ηράκλειο – Ύποπτοι: Δύο φαίνεται να είναι οι εμπρηστές της καταστροφικής φωτιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μάντρα αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς επτά οχήματα ενώ τρία ακόμα έχουν υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 30χρονο άνδρα και μία 41χρονη γυναίκα με τις αρχές να έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Από την πρώτη στιγμή της καταστροφικής φωτιάς το Προανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής ξεκίνησε τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση ωστόσο όσο προχωρούσε η προανάκριση τόσο οι αρχές διαπίστωσαν πως πρόκειται για εμπρησμό. Οι αρχές μετά από πολύωρες έρευνες τόσο στη μάντρα όσο και από παρακολούθηση βίντεο που είχαν καταγράψει κάμερες κλειστού κυκλώματος έφτασαν στα ίχνη των δραστών.

Φωτιά Ηράκλειο – Ύποπτοι: Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές

Η φωτιά ήταν καταστροφική τόσο για το κατάστημα μονωτικών όσο και για τη μάντρα των αυτοκινήτων. Και οι δύο επιχειρήσεις έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμα και για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ζημιά. Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και ξεκίνησε από έναν αύλειο χώρο επιχείρησης οικοδομικών υλικών και επεκτάθηκε σε μία μάντρα με σταθμευμένα οχήματα.

Αποτέλεσμα ήταν να τυλιχθούν στις φλόγες συνολικά δέκα αυτοκίνητα, επτά εκ των οποίων κάηκαν ολοσχερώς ενώ τα άλλα τρία υπέστησαν ζημιές. Το τοπικό μέσο ενημέρωσης κάνει λόγο για σκηνές πανικού αλλά και εκρήξεις και διακοπές ρεύματος, καθώς οι φλόγες κατέστρεψαν καλώδια της ΔΕΗ.Στο σημείο επιχείρησαν κατάσβεση 30 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, η μάχη των οποίων με τις φλόγες έλαβε αίσιο τέλος λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα.

Δείτε ακόμη

Οι απαντήσεις των μαθημάτων ειδικότητας του ΕΠΑΛ
Ανησυχία για την ανοδική πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα – Πολύ δύσκολο το καλοκαίρι
Μυτιληναίος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις