Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νοσοκομείο Φιλιατών – καραντίνα: Με κορονοϊό 52χρονη, απομονώνεται το προσωπικό
ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Φιλιατών – καραντίνα: Με κορονοϊό 52χρονη, απομονώνεται το προσωπικό

Νοσοκομείο Φιλιατών - καραντίνα: Η 52χρονη από την Παραμυθιά είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Φιλιατών με συμπτώματα πνευμονίας.

Νοσοκομείο Φιλιατών – καραντίνα: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr πρόκειται για 52χρονη από την Παραμυθιά η οποία είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Φιλιατών με συμπτώματα πνευμονίας. Από σήμερα το πρωί αρχίζει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της, ενώ τέθηκε σε προσωρινή καραντίνα για προληπτικούς λόγους το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό που ήλθε σε άμεση επαφή μαζί της κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Μετά το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι έχει ήδη γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους με το προσωπικό να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων.

Παράλληλα, για λόγους ασφαλείας, για μια εβδομάδα το Κέντρο Υγείας θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά ενώ αναστέλλεται η συνταγογράφηση, η εξέταση τακτικών περιστατικών και η λειτουργία των περιφερειακών ιατρείων. Τέλος όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη απολύμανση.

Δείτε ακόμη

Σαρηγιάννης: Τέλη Σεπτεμβρίου το δεύτερο κύμα της πανδημίας
Αρπαγή Μαρκέλλας: Σοκαρισμένος ο πρώην σύζυγος της 33χρονης – “Ή έχει μπλέξει ή έχει χάσει τα λογικά της”
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Εκατοντάδες πρόσφυγες οδηγούνται στο κοινωνικό περιθώριο»
Βίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί καταδιώκουν «πειραγμένα» αυτοκίνητα στην Παραλιακή
Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Καμένα οχήματα, εκρήξεις, διακοπές ρεύματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις