Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοντομηνάς – γιατρός μαϊμού: Τι λέει ο δικηγόρος του επιχειρηματία
ΕΛΛΑΔΑ

Κοντομηνάς – γιατρός μαϊμού: Τι λέει ο δικηγόρος του επιχειρηματία

Κοντομηνάς - γιατρός μαϊμού: 9,5 εκατ. ευρώ έφαγε ο ψευτογιατρός από τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Κοντομηνάς – γιατρός μαϊμού: Στην εκπομπή Μαζί σου μίλησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Δημήτρης Κούρεντας, που επιβεβαίωσε πως ο ψευτογιατρός είχε εξαπατήσει τον γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος έχει υποβάλει μήνυση και αναμένουν την εκδίκαση της υποθέσεως. «Είναι αληθές ότι ο κ. Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση, εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθέσεως, μάλιστα την Τετάρτη είχαμε συνεδρίαση, η οποία αποσύρθηκε λόγω των εξελίξεων του κορονοϊού. Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται για απάτη και για πλαστογραφία. Μένει από το δικαστήριο να κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Πάντως, το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για να τον παραπέμψει στο ακροατήριο.

Το αντικείμενο της απάτης το περιόρισε το αρμόδιο συμβούλιο στα 9.5 εκατομμύρια ευρώ, παραπέμπεται γι’ αυτό το ποσό. Παρουσίαζε τον εαυτό του ως άνθρωπο ικανό να επιτύχει διάφορα πράγματα, επικαλούμενος τις αμερικανικές αρχές, πλην όμως απεδείχθησαν όλα αυτά ψευδή. Αυτά τώρα μένει να τα κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο, τελικά όσον αφορά την αλήθεια ή μη ή εν πάση περιπτώσει αν αυτά ήταν ικανά να παραπλανήσουν, για να πετύχει το αποτέλεσμά του.

Δεδομένου ότι εκκρεμεί η εκδίκαση, δεν μπορούμε έτσι να προκαταλάβουμε την απόφαση», είπε ο δικηγόρος Δημήτρης Κούρεντας.

Δείτε ακόμη

Νέες αποκαλύψεις-σοκ για τον ψευτογιατρό – Κατηγορούσε τον 16χρονο που «σκότωσε»
Σε βίλα με πισίνες και γήπεδο τένις έμενε ο ψευδογιατρός – Έρευνες για τον στρατιωτικό εξοπλισμό
Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη “θεράπευε” καρκινοπαθείς ο 47χρονος – Νέα στοιχεία (vid)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις