Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μακιγιάζ Αντί-γήρανσης 40+: Η ιδανική βάση για φυσικό αποτέλεσμα
PLUS

Μακιγιάζ Αντί-γήρανσης 40+: Η ιδανική βάση για φυσικό αποτέλεσμα

Μακιγιάζ Αντί-γήρανσης 40+: Η τέλεια βάση προσώπου, έτσι ώστε να μην μένουν χωρίς κάλυψη σημάδια και σπυράκια που μπορεί να έχουμε.

Μακιγιάζ Αντί-γήρανσης 40+: Αν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που έχουν πατήσει τα δεύτερα άντα, δείτε πώς μπορείτε ν’ αναδείξετε την ομορφιά σας με τις σωστές συμβουλές, χωρίς να πέσετε σε λάθη που παραπέμπουν σε μακιγιάζ καμπούκι. Θέλουμε φυσικό αποτέλεσμα στη βάση του προσώπου, χωρίς ωστόσο να μένουν χωρίς κάλυψη σημάδια και τυχόν σπυράκια που υπάρχουν στο πρόσωπο. Καθώς όμως μεγαλώνουμε οι ανάγκες για σωστή, ομοιόμορφη κάλυψη προσώπου γίνονται ακόμη περισσότερες, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωπες και με τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Έτσι το μακιγιάζ, αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά, μπορεί να γίνει σύμμαχός μας σε κάθε ηλικία. Ακόμη και στα 40+.  Αν όχι, μπορεί να γίνει εχθρός μας. Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε είναι η βάση στο Μακιγιάζ μας. Θεωρείτε από τους χρυσούς κανόνες για την αντί-γήρανση, ώστε το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ να είναι το επιθυμητό.

Περιποίηση προσώπου μετά τα 40: Όσα χρειάζεσαι για άψογη ...

Μακιγιάζ Αντί-γήρανσης 40+: Ακολουθήστε τους χρυσούς κανόνες

Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε για σωστή κάλυψη προσώπου είναι δύο. Αρχικά, χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα foundation ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν έχουμε επιλέξει για κάλυψη και να τη δουλέψουμε σωστά, τοπικά, με ταμποναριστές κινήσεις στα σημεία που πρέπει. Στα καταστήματα ομορφιάς υπάρχουν προϊόντα κάλυψης, που ειδικεύονται σε πρόσωπα με ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Ξεκινάμε πάντα με μικρή ποσότητα, την οποία δουλεύουμε τοπικά, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις ιδανικά με ένα λεπτό flat πινέλο ή ακόμα και με τα δάχτυλά μας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε από πριν πως αποφεύγουμε την εφαρμογή πούδρας, καθώς θα κάνει πιο έντονες τις ρυτίδες, ενώ είναι περιττές και οι λάμψεις. Τα matte, καθαρά προϊόντα, χωρίς γυαλάδες και shimmer είναι αυτά που πρέπει να επιλέξουμε. Πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ φροντίζουμε το πρόσωπο να είναι καλά ενυδατωμένο. Ένα primer θα βοηθήσει στη σωστή εφαρμογή βάσης, ενώ και το makeup trick της ανάμειξης ορού με foundation είναι αποτελεσματικό. Και ένα δώρο για Extra Tip: Αν έχετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες προτιμήστε κρεμώδη προϊόντα και να τα δουλεύετε με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις. 

6 τρικ για το μακιγιάζ μετά τα 40 | in.gr

Δείτε ακόμη

Kακά παιδιά: μήπως πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τα γουστάρουμε;
Τιπς για τη σωστή διατροφή των Πανελληνίων
Καμπανάκι κινδύνου από 25.000 μελισσοκόμους της χώρας λόγω κορονοϊού

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις