GNTM4 Κριτές: Ποιος θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

LIFESTYLE

GNTM4 Κριτές: Ποιος θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ρέα Ιωάννου

GNTM4 Κριτές: Ανακοινώθηκε το όνομα που θα αντικαταστήσει την 4η θέση.

19.06.2020 | 13:50

GNTM4 ΚριτέςΗ αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το GNTM έχει ανοίξει ολόκληρη συζήτηση για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της. Σύμφωνα με το «Πρω1νό» το πρόσωπο αυτό βρέθηκα και η κριτική επιτροπή είναι έτοιμη, καθώς δίπλα στους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, στη θέση που άφησε κενή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα καθίσει ο Γιώργος Καράβας. Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, στο pre-casting του Greece’s Next Top Model αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι τέσσερις προαναφερόμενοι.

Ωστόσο μέχρι στιγμής το Star δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το όνομα του τέταρτου κριτή. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, αν το κανάλι αποφασίσει να τοποθετήσει άλλο πρόσωπα στην 4η καρέκλα, καθώς ο Γιώργος Καράβας συμμετέχει κανονικά στα γυρίσματα. Μπορεί ο Γιώργος Καραβάς να ήταν ο επικρατέστερος γι’ αυτή τη θέση  ωστόσο οι φήμες τον ήθελαν να αναλαμβάνει χρέη coach για τα αγόρια που θα διαγωνιστούν στο ριάλιτι, αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

GNTM4 Κριτές: Τι πρεπει να γνωρίζουμε για τον Γιώργο Καραβά

Το όνομα του Γιώργου Καράβα είναι ένα από αυτά που το τελευταίο διάστημα ακούγονται έντονα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982.Ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την Αθλητική δημοσιογραφία. Η πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna. Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood. Αργότερα έκανε πέρασμα από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγή. Εδώ και 8 χρόνια είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ραφαέλα και έχει δυο παιδιά. Έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών και θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους  Έλληνες στο χώρο της μόδας.

Δείτε ακόμη

MasterChef: Δείτε πόσους followers πήρε ο Σταύρος στο Instagram μετά τη νίκη του
Η Συνατσάκη αποκάλυψε τη συνεργασία της με τους Alcatrash
Η φωτογραφία της Ηλιάννας από της διακοπές της με τον Σνικ 
Exit mobile version