Ηλιάννα Παπαγεωργίου – Σνικ: Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται

LIFESTYLE

Ηλιάννα Παπαγεωργίου – Σνικ: Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Ηλιάννα Παπαγεωργίου - Σνικ: Η όμορφη φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις διακοπές με τον αγαπημένο της.

18.06.2020 | 16:02

Ηλιάννα Παπαγεωργίου – Σνικ: Το μοντέλο έγινε γνωστό στο κοινό της Ελλάδας μέσα από τον διαγωνισμό καλλιστείων, όπου και αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς. Από εκεί, εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Μις Υφήλιος και η καριέρα της εκτοξεύθηκε. Οι δουλειές και οι συνεργασίες της άρχισαν να έρχονται η μία μετά την άλλη και, πηγαίνοντας στην Αμερική, άρχισε να συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων New York Model Management.

Για χρόνια έκανε εκεί καριέρα. Ξανασυστήθηκε στο κοινό μέσα από τον ρόλο του κριτή στο GNTM. Ήταν μία από τις πιο ευχάριστες πινελιές. Η οποία, αφού πρώτα μας είπε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, βοηθούσε τα κορίτσια που συμμετείχαν. Παράλληλα, εντυπωσίαζε με τις δικές της εμφανίσεις επί της οθόνης.

Ηλιάννα Παπαγεωργίου – Σνικ: Η σχέση τους προκάλεσε αίσθηση

Αν και στην αρχή κανείς δεν το πίστευε, η Ηλιάννα είναι επίσημα εκτός του ριάλιτι μοντέλων για να κάνει μία νέα αρχή στον Alpha. Eνώ οι αλλαγές στα επαγγελματικά της βρίσκονται εν εξελίξει, το άλλο θέμα που απασχολεί τους θαυμαστές της είναι η σχέση της με τον Σνικ. Οι δυο τους δείχνουν να τα πηγαίνουν φανταστικά και να είναι σε μία πολύ καλή φάση της σχέσης τους, ανεβάζοντας μέχρι και φωτογραφίες μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένοι που υπάρχουν τα αντίστοιχα σχόλια κάτω από λήψεις τους με καρδούλες και ερωτευμένα emojis. Όπως συνέβη στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάννα στο προφίλ της.

Δείτε ακόμη

Χριστοπούλου: «Μακάρι να βρουν ωραία αγόρια στο GNTM3»

Το σαρδάμ της Πάολα – Πώς είπε τον Ευαγγελάτο, πώς αντέδρασε ο δημοσιογράφος (vid)

Έρωτας χωρίς ανταπόκριση: είναι αυτή η πιο τοξική μορφή αγάπης

Exit mobile version