Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: «Έχουμε άλλους πέντε τελικούς»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: «Έχουμε άλλους πέντε τελικούς»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Η ομάδα του άξιζε τη νίκη και θα μπορούσε να την είχε πάρει αν σκόραρε ένα γκολ νωρίς, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Βόκολος.

16.06.2020 | 02:18

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Η ομάδα του άξιζε τη νίκη και θα μπορούσε να την είχε πάρει αν σκόραρε ένα γκολ νωρίς. Αυτό τόνισε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το ματς με τον Αστέρα και πρόσθεσε ότι υπάρχουν πέντε τελικοί μπροστά. «Στεναχωρημένος δεν είμαι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, καταθέσαμε ψυχή στο γήπεδο, ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Ξεκινήσαμε καλά, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκολ. Το γκολ δεν ήρθε. Συνεχίζουμε», τόνισε ο τεχνικός του Πανιωνίου και συνέχισε: «Εχουμε άλλους πέντε τελικούς κοιτάμε τον επόμενο. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Είχαμε πιο κλασσικές ευκαιρίες. Αν βάζαμε ένα γκολ νωρίς, θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Οι παίκτες αγωνίζονται σε δύσκολες συνθήκες, έχουμε έτοιμα παιδιά από πίσω. Εχουμε δρόμο μπροστά μας. Εχουμε πάθος ως ομάδα, έχουν όλα τα παιδιά κίνητρο, πάθος, διάθεση και δείχνουν σεβασμό στον εαυτό τους και στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Λυμπεράκης σχολίασε: «Ήταν μια πολύ σημαντική φάση για εμάς, χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες. Η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα και δεν μας έκανε το χατήρι. Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό και προχωράμε θα ήμουν χαρούμενος με τη νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε μια οικογένεια θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω στο τέλος θα χαρούμε. Είμαστε μια ομάδα με πάθος και θα δώσουμε την ψυχή μας για να πετύχουμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φτιάξει ένα πολύ δυνατό κλίμα στην ομάδα και θα παλέψουμε όλα τα ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Σταυρόπουλος: «Θα παλέψουμε»

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα παλέψει ο Πανιώνιος για τη σωτηρία του, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Σταυρόπουλος. «Είχαμε πολλές ευκαιρίες ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Είμαστε οικογένεια και το σημαντικό είναι ότι ο αντίπαλος μοχθεί για να μας βάλει γκολ. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις το σημαντικό είναι να μην χάσεις. Το σημαντικό είναι ότι δεν ηττηθήκαμε θα παλέψουμε για να σωθούμε», τόνισε ο άσος του Πανιωνίου και συνέχισε: «Παράγουμε φάσεις και έχουμε ψυχολογία είναι ένα κομμάτι που μας έχει βοηθήσει πολύ ο κ.Βόκολος. Θα πάμε για τη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου. Δεν έχουμε την ευχέρεια του μεγάλου ρόστερ. Πρώτον δεν είναι καλό για αυτούς να τραυματίζονται και να μένουν εκτός μετά έρχεται το ποδόσφαιρο. Αλλά όλοι οι παίκτες που είναι στην ομάδα είναι έτοιμοι να παίξουν».

Δείτε ακόμη

Ράσταβατς: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»
Έκανε πάρτι ο Μουνιέ, 3-0 ο Παναιτωλικός!
Αυλαία μιας πρωταθλήτριας με πτώχευση και ειδική εκκαθάριση
Exit mobile version