Καϊζερσλάουτερν – πτώχευση: Εκκαθάριση!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καϊζερσλάουτερν – πτώχευση: Εκκαθάριση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Καϊζερσλάουτερν - πτώχευση: Απομένουν τυπικότητες και διευθέτηση λεπτομερειών για να προχωρήσει το οικονομικό πλάνο και να κηρυχθεί σε πτώχευση

16.06.2020 | 00:00

Καϊζερσλάουτερνπτώχευση: Απομένουν τυπικότητες και διευθέτηση λεπτομερειών για να προχωρήσει το οικονομικό πλάνο στην Καϊζερσλάουτερν και να κηρυχθεί σε πτώχευση. Δύσκολες στιγμές για την άλλοτε ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ. Το αναμενόμενο γίνεται θλιβερή πραγματικότητα, ο ιστορικός σύλλογος πρόκειται να ανακοινώσει πως κηρύσσει πτώχευση, αφού δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν  τα χρέη, που ανέρχονται στα 24 εκατ. ευρώ!

Και δεν είναι μόνο αυτά τα χρέη, είναι και ένα εξίσου τεράστιο ποσό, της τάξης των 15 εκατ. ευρώ για να. μπορέσει να φτάσει σε απόκτηση της άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, με το χρέος σε δυσθεώρητα ύψη, κάτι που καθιστά αδύνατη τη βιωσιμότητα της, η Λάουτερν χρεοκοπεί!

Καϊζερσλάουτερν – πτώχευση: Καμία αφαίρεση βαθμών

Η Καϊζερσλάουτερν έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Γερμανίας. Πιο πρόσφατο ήταν αυτό του 1998. Πλέον είναι η πρώτη ομάδα της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας της Γερμανίας με τίτλο πρωταθλήτριας που θα μπει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Η ομάδα, πλέον, αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία και σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, δεν πρόκειται να της επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή αφαίρεσης εννιά βαθμών λόγω πτώχευσης. και αυτό όχι χαριστικά, αλλά επειδή η συγκεκριμένη τιμωρία έχει προσωρινά ανασταλεί λόγω της πανδημίας!

Δείτε ακόμη:

Γκέλα για Σοσιεδάδ, 1-1 με Οσασούνα
Ένινγκ: «Μας στοίχισαν δύο λάθη»
Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν όπως στην Τούμπα»
Exit mobile version