Λα Λίγκα-αγωνιστικό: Έχασε έδαφος η Σοσιεδάδ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα-αγωνιστικό: Έχασε έδαφος η Σοσιεδάδ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Λα Λίγκα-αγωνιστικό: Την ευκαιρία να ξεφύγει από τις Χετάφε και Ατλέτικο, έχασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που έμεινε στο 1-1 με την Οσασούνα.

15.06.2020 | 02:02

Λα Λίγκα-αγωνιστικό: Την ευκαιρία να ξεφύγει από τις Χετάφε και Ατλέτικο, έχασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που έμεινε στο 1-1 με την Οσασούνα. Το βάσκικο ντέρμπι δεν είχε νικητή και μαζί του πήρε την ευκαιρία των γηπεδούχων να εδραιωθούν στην 4άδα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό, με εκτέλεση πέναλτι του Αντριάν. Μάλιστα, κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους. Συγκεκριμένα, στο 61’ ο Ογιαρθάμπαλ, ισοφάρισε σε 1-1, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Γουίλιαν. Το σκορ αυτό έμεινε ως το τέλος. Έτσι, η Σοσιεδάδ έμεινε 4η, στο +1 από Χετάφε, Ατλέτικο και στο -3 από την 3η Σεβίλλη. Η Οσασούνα πήγε στην 11η θέση, ανεβαίνοντας στους 34 πόντους.

Στο ματς που έγινε στις 20:30, η Ρεάλ έκανε πάρτι στο… ρελαντί απέναντι στην Εϊμπαρ. Η βασίλισσα με… σβηστές μηχανές νίκησε 3-1 και επανήλθε στο -2 από την Μπαρτσελόνα. Μόλις στο 4 ο Κρόος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 30’ ο Ράμος έκανε το 2-0. Αρχικά έκλεψε την μπάλα και μετά τον συνδυασμό Μπενζεμά-Αζάρ την έστειλε στην κενή εστία. Το ματς «καθάρισε» ο Μαρσέλο στο 37’ με διαγώνιο σουτ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μπίγας στο 60’, μετά από ασίστ του Ντε Μπλάσις. Αυτό ήταν το υπ’ αριθμόν 200 ματς του Ζιντάν στον πάγκο των Μαδριλένων.

Λα Λίγκα-αγωνιστικό: Κόλλησε και η Ατλέτικο!

Την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας έχασε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που έμεινε στο 1-1 με την Μπιλμπάο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ήλεγχαν το ματς. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν ισορροπήσουν και στο 37’ άνοιξαν το σκορ! Ο Μουνιαΐν με ωραίο σουτ στην κίνηση, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Όμπλακ, κάνοντας το 1-0. Η Ατλέτικο αφυπνίστηκε άμεσα και ισοφάρισε μετά από δύο λεπτά. Σκόρερ ήταν ο Ντιέγκο Κόστα με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Κόκε.

Δείτε ακόμη

Ένινγκ: «Μας στοίχισαν δύο λάθη»
Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν όπως στην Τούμπα»
«Καθάρισε» εύκολα τον Άρη, 3-1 ο Ολυμπιακός
Exit mobile version