Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: «Σημασία έχει το κύπελλο…»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: «Σημασία έχει το κύπελλο…»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Δύο ατομικά λάθη στοίχισαν στον Άρη όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των κιτρίνων Μίκαελ Ένινγκ.

15.06.2020 | 01:26

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Δύο ατομικά λάθη στοίχισαν στον Άρη όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Μίκαελ Ένινγκ. Ο τεχνικός των κίτρινων δεν παρέλειψε να στρέψει ξανά την προσοχή στο ματς με την ΑΕΚ για το κύπελλο. «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας. Δυστυχώς τα ατομικά λάθη συμβαίνουν και στοιχίζουν, εμάς μας στοίχισαν τα δυο μαζεμένα που έγιναν μέσα σε ένα λεπτό. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και στο δεύτερο ημίχρονο αυτό θέλαμε. Αυτό προσπαθήσαμε, να παίξουμε, τα καταφέραμε και βελτιώσαμε την εικόνα μας», τόνισε αρχικά ο Ένινγκ.

Αναφορικά με τα σκαμπανεβάσματα του Άρη ο Γερμανός σχολίασε: «Δεν συμφωνώ για τα σκαμπανεβάσματα που είπατε. Εμείς γενικά προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί κακά τα ψέματα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και ειδικά ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι τα σημαντικότερα». Τέλος, για τη συνέχεια τόνισε: «Πρέπει να δεχθούμε την ήττα μας. Το σημαντικό για μας είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι έως ότου φτάσουμε στον αγώνα του Κυπέλλου».

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Ρόουζ: «Δεν συγχωρεί ο Ολυμπιακός»

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε και ο Ρόουζ που είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί. «Ξεκινήσαμε καλά ήμασταν συμπαγής αλλά κάναμε δύο λάθη που δεν τα συγχωρεί ο Ολυμπιακός. Είναι δύσκολο για εμάς το αποτέλεσμα, πρέπει να βελτιώσουμε τα νεκρά διαστήματα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση ποδοσφαιριστών όπως ο Μαντσίνι και ο Τόνσο που μπήκαν μέσα και βοήθησαν την ομάδα».

Ματίγια: «Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μετά την πρώτη διακοπή του αγώνα, χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ με λάθη που δεν πρέπει να γίνονται. Επεσε η ψυχολογία μας από εκείνο το σημείο και έπειτα. Στο ημίχρονο είπαμε πως θα πρέπει να βγούμε να παίξουμε ελεύθερα. Είπαμε πως το επόμενο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα. Πετύχαμε ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ».

Δείτε ακόμη

Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν όπως στην Τούμπα»
«Καθάρισε» εύκολα τον Άρη, 3-1 ο Ολυμπιακός
Αλμπάνης: «Να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Exit mobile version