Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: «Ετοιμαζόμαστε για του χρόνου»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: «Ετοιμαζόμαστε για του χρόνου»

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Η αναποτελεσματικότητα ήταν το στοιχείο που στοίχισε την απώλεια της νίκης για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Η αναποτελεσματικότητα ήταν το στοιχείο που στοίχισε την απώλεια της νίκης για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο. Αυτό τόνισε μετά τον αγώνα ο Μίλαν Ράσταβατς και σημείωσε πως ετοιμάζει την ομάδα του για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός των Αρκάδων είπε επίσης ότι ο Πανιώνιος είχε το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο. Ωστόσο, πρόσθεσε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. «Μπορώ να πω ότι σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο κίνητρο βαθμολογικά από εμάς», τόνισε αρχικά ο Ράσταβατς.

Όσο για το κίνητρο του Αστέρα, ο προπονητής των κυνοκίτρινων σχολίασε: «Σκοπός μας είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Αυτό ίσως να μας κοστίσει σε κάποια από τα παιχνίδια που έχουμε στην συνέχεια. Σήμερα ήμασταν καλοί. Είχαμε κάποια λάθη όσον αφορά την οργάνωση, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Ξέρουμε ότι όταν παίζουμε με αντίπαλο τον Πανιώνιο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα».

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: «Μας λείπει ο ρυθμός»

Η μεγάλη διακοπή μοιραία έχει φέρει έλλειψη ρυθμού στις ομάδες. Σε αυτό στάθηκε από την πλευρά του ο Πατρίσιο Ματρικάρντι, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο αμυντικός του Αστέρα σημείωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να ρολάρει στα επόμενα ματς. Τέλος, πρόσθεσε πως στόχος είναι οι νίκες ως το φινάλε.

«Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε», τόνισε ο Ματρικάρντι και συνέχισε: «Μετά από αυτή την μεγάλη διακοπή είναι δύσκολο μια ομάδα να βρει ρυθμό. Χρειάζεται καιρός για να βρει μια ομάδα ρυθμό και να πιάσει καλή απόδοση. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα καταφέρουμε να βρούμε ρυθμό και επειδή είμαστε επαγγελματίες, στόχος είναι να πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια του τρεις βαθμούς».

Δείτε ακόμη

Έκανε πάρτι ο Μουνιέ, 3-0 ο Παναιτωλικός!
Αυλαία μιας πρωταθλήτριας με πτώχευση και ειδική εκκαθάριση
Όρθιος ο Πανιώνιος, 0-0 στην Τρίπολη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις