Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ελπίζει σε παραμονή ο Πανιώνιος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ελπίζει σε παραμονή ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ζωντανός για την παραμονή έμεινε ο Πανιώνιος, που έφυγε με τον βαθμό από την Τρίπολη με το τελικό 0-0 με τον Αστέρα.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ζωντανός για την παραμονή έμεινε ο Πανιώνιος, που έφυγε με τον βαθμό από την Τρίπολη με το τελικό 0-0 με τον Αστέρα. Το αποτέλεσμα αδικεί και τις δύο ομάδες, που πρόσφεραν καλό θέαμα, είχαν καλές ευκαιρίες και από ένα δοκάρι! Με το αποτέλεσμα αυτό οι κυανέρυθροι βρέθηκαν στο -3 από την Ξάνθη και στο -5 από τον Παναιτωλικό. Απ’ την άλλη οι Αρκάδες διατηρήθηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας. Πλέον θέλουν άλλους δύο πόντους για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την παραμονή. Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά από νωρίς και στάθηκε άτυχος αφού μόλις στο 8ο λεπτό θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, το μακρινό σουτ του Λυμπεράκη βρήκε στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στην πλάτη του τερματοφύλακα του Αστέρα και πέρασε κόρνερ!

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το 15λεπτο και άγγιξαν το γκολ στο 17’, μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ο Λουίς Φερνάντεθ επωφελήθηκε, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κότνικ! Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε και ως το φινάλε του ημιχρόνου υπήρχαν μόλις δύο ευκαιρίες. Αλλά και οι δύο ήταν κλασικές! Στο 41’ ο Μουνάφο έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κότνικ με εντυπωσιακή επέμβαση αποσόβησε το γκολ. Στο 43’ ήταν η σειρά του Πανιωνίου. Ο Τσιλούλης πήρε την μπάλα πίσω από τη μεσαία γραμμή, με ωραία κούρσα άφησε πίσω του δύο αντιπάλους του. Ωστόσο, το σουτ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαδόπουλο, που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Καλύτερος ο Αστέρας στο 2ο μέρος

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που είχε τον απόλυτο έλεγχο. Απ’ την άλλη οι κυανέρυθροι έκλεισαν τους χώρους όσο μπορούσαν και προσπαθούσαν να απειλήσουν στην αντεπίθεση. Οι Αρκάδες είχαν τις ευκαιρίες με κορυφαία του Μαρκ Φερνάντεθ στο 58, το σουτ του όμως πέρασε λίγο άουτ. Ο Κότνικ είπε όχι σε σουτ του Φερνάντο στο 64 και του Τζίμα στο 68’. Προς το τέλος οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο, ωστόσο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που βρήκε την ευκαιρία. Στο 90’ βγήκε στην αντεπίθεση ο Μακσίμοβιτς και σέντραρε. Όμως ο Γρίβας από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα! Το τελικό σφύριγμα του Κομίνη βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19′ Ματρικάρντι, 48′ Ντέλετιτς, 87΄Τζίμας – 51′ Κόρμπος, 78′ Λυμπεράκης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Ακρίβος (Αθηνών), Βασιλόπουλος (Έβρου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (86’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (60’ Ριέρα), Ντέλετιτς (60′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (81′ Κρέσπι), Μπαράλες (46′ Δουβίκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λ. Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (57′ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (79′ Μακσίμοβιτς), Λυμπεράκης (79′ Γρίβας), Εμμανουηλίδης (35′ λ. τρ. Δούμτσιος).

Δείτε ακόμη

Ο Σάρας διηγείται στην αυτοβιογραφία του ένα… σπαρταριστό τρακάρισμα!
Πέρασαν ήδη 56 έτη από τη δημιουργία της ΟΥΕΦΑ!
Ζήτησε κόσμο στο Κυπελλο και ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις