Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

18

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ποιοι κάνουν το χειρότερο σεξ: Η λίστα με τα επαγγέλματα
PLUS

Ποιοι κάνουν το χειρότερο σεξ: Η λίστα με τα επαγγέλματα

Ποιοι κάνουν το χειρότερο σεξ: Σύμφωνα με έρευνες δεν έχουν όλα τα επαγγέλματα επιτυχία στο σεξ. Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν όμως το χειρότερο;

Ποιοι κάνουν το χειρότερο σεξ: Ένας στους δύο Έλληνες ηλικίας άνω των 40 ετών πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, ενώ περίπου το 10% όσων βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία εμφανίζει υπογονιμότητα. Οδηγοί ταξί και ελαιοχρωματιστές είναι δύο από τα πιο συχνά επαγγέλματα που εμφανίζουν υπογονιμότητα, σύμφωνα με ιατρικές έρευνες. Στην πρώτη περίπτωση επαγγελματιών, η υπογονιμότητα οφείλεται στο ότι κάθονται για πολλές ώρες στην ίδια θέση και δημιουργείται αυξημένη θερμοκρασία στο όσχεο και τους όρχεις, που είναι αρνητικός παράγοντας. Στην δεύτερη περίπτωση, αιτία είναι η εισπνοή πτητικών αερίων που περιέχουν επικίνδυνα χημικά.

Η στυτική δυσλειτουργία, από την πλευρά της, αποτελεί μία προειδοποιητική νόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, ιδίως όταν επέρχεται με αργό ρυθμό. Όταν κάποιος εμφανίσει σταδιακά στυτική δυσλειτουργία, θα πρέπει να ελέγξει το σάκχαρο και τη χοληστερόλη του. Και αυτό, διότι οι ίδιοι παράγοντες που επηρεάζουν τα αγγεία της καρδιάς επηρεάζουν και τα αγγεία του πέους. Ωστόσο, η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί σε τέτοιες περιπτώσεις προάγγελο καρδιοπάθειας και όχι ένδειξή της, και γι’ αυτό δεν πρέπει να προκαλεί φόβο. Αντιθέτως, όταν εμφανίζεται αιφνίδια η στυτική δυσλειτουργία σημαίνει ότι είναι ψυχολογικής αιτιολογίας και όχι οργανικής.

Ποιοι κάνουν το χειρότερο σεξ: Ποια επαγγέλματα κάνουν κακό στο σεξ;

Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα ποιότητας ζωής και εάν παραμείνει χωρίς ειδική θεραπεία, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω ντροπής, μπορεί να επιδεινωθεί ταχέως, οδηγώντας τελικά σε πλήρη ανικανότητα και ακολούθως σε υπογονιμότητα. Υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που σκοτώνουν, καταστρέφουν τη σεξουαλική ζωή. Ποια είναι αυτά και γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; Μπορεί να βλέπουμε μια πανέμορφη γυναίκα ή έναν όμορφο άνδρα που να ασκεί αυτά τα επαγγέλματα και στο κρεβάτι να είναι μια απογοήτευση; Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που ασκούν τα επαγγέλματα αυτά, μπορεί να κάνουν σεξ, αλλά όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες το κάνουν μηχανικά και ουσιαστικά δίχως διάθεση.

Πρώτοι στη λίστα έρχονται 

  • επιχειρηματίες (κυρίως οι αυτοδημιούργητοι)
  • τα στελέχη επιχειρήσεων
  • οι πολιτικοί
  • οι γιατροί
  • οι δημοσιογράφοι
  • οι παρουσιαστές ειδήσεων
  • οι διαφημιστές
  • οι χρηματιστές
  • και οι μεσίτες

Ποιοι κάνουν το χειρότερο σεξ: Ποιοι είναι οι λόγοι της στυτικής δυσλειτουργίας

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι πέραν της διάθεσης για σεξ, η απόδοση στην πράξη, από αυτούς που ασκούν τα συγκεκριμένα επαγγέλματα, είναι κάτω του μετρίου και συχνά διαψεύδουν τις προσδοκίες. Ο οργανισμός για να αποδώσει σεξουαλικά, χρειάζεται καλή ψυχική και σωματική κατάσταση. Συνδυασμός που επιτρέπει στις αναγκαίες ορμόνες να εκκριθούν όχι με το… σταγονόμετρο, αλλά μαζικά. Οι άνθρωποι που ασκούν τα επαγγέλματα αυτά, συνήθως δεν κάνουν καλή ζωή, δεν προσέχουν τον εαυτό τους, καπνίζουν πολύ, πίνουν, τρώνε ανθυγιεινά και γενικά κάνουν ότι δεν πρέπει. Πάντως η έρευνα αυτή έρχεται σε αντιδιαστολή με μια άλλη έρευνα, η οποία κατέτασσε τα επαγγέλματα αυτά, στις υψηλότερες σεξουαλικές θέσεις, και μάλιστα έλεγε ότι στα συγκεκριμένα επαγγέλματα το σεξ δίνει και παίρνει.

Δείτε ακόμη

Όταν σου πει ένας άντρας αυτά… φύγε!
Το μυστικό για να κρατάς μακριά τα κουνούπια

Μακιαβελιστής, Ναρκισσιστής, υποκλινικός Ψυχοπαθής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις