Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πανελλήνιες 2020: Η Άννα Βίσση εύχεται στα παιδιά με έναν μοναδικό τρόπο
LIFESTYLE

Πανελλήνιες 2020: Η Άννα Βίσση εύχεται στα παιδιά με έναν μοναδικό τρόπο

Πανελλήνιες 2020: Γιατί τους μαθητές... τους τρώει το στρες.

Πανελλήνιες 2020: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και με μέτρα προστασίας της υγείας εξαιτίας του κορονοϊού, αρχίζουν σήμερα Δευτέρα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.  Συνολικά περίπου 100.000 υποψήφιοι διεκδικούν μία από τις 77.970 θέσεις, η πλειονότητα εξετάζεται με το αποκαλούμενο νέο σύστημα ενώ 7752 δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξετασθούν με το παλαιό σύστημα.

Οι φετινοί υποψήφιοι έχουν ένα νέο «τοπίο» στα εξεταστικά κέντρα . Σε κάθε αίθουσα εξέτασης να τηρείται απόσταση ενός και μισού (1,5) μέτρου μεταξύ των υποψηφίων. Στον χώρο προετοιμασίας των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και στον χώρο εξέτασής τους να τηρείται απόσταση ενός και μισού (1,5) μέτρου μεταξύ των υποψηφίων. Η χρήση προστατευτικής μάσκας από υποψηφίους και εκπαιδευτικό προσωπικό εντός των εξεταστικών κέντρων είναι προαιρετική. Για τους εκπαιδευτικούς-επιτηρητές όλων των εξεταστικών κέντρων, καθώς και για την περίπτωση εξέτασης υποψηφίου που γίνεται παρουσία εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.

Τα social media έχουν γεμίσει από ευχές για τα παιδιά που ξεκινούν εξετάσεις, αλλά μόνο η Αννα Βίσση θα μπορούσε να ευχηθεί με τον τρόπο που το έκανε. Και αυτό γιατί είναι εκείνη που έχει τραγουδήσει το τραγούδι ύμνο για τα μαθητικά χρόνια και τους μαθητές που τρώει το στρες. «Καλή Επιτυχία σε Όλους σας ❤️❤️❤️❤️❤️#μαθητικαχρονια #missyou #bestyears #havefaith #beyourself #nailit #goodluck» έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια ανεβάζοντας απόσπασμα από το cult βίντεο κλιπ.

Δείτε ακόμη

«Πρεμιέρα» τη Δευτέρα για τις Πανελλαδικές – Οι αλλαγές & οι νέοι κανόνες
Ακομπλεξάριστη η Ναταλία Γερμανού – Αποκάλυψε on air την ηλικία της
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που η «παρουσιάστρια» έριξε νερό στον Χαρδαλιά
Απαράδεκτο σχόλιο προϊσταμένου του γραφείου Ζέρβα για τις εξαφανίσεις παιδιών
Χόρευε πάνω στα τραπέζια η 35χρονη λίγο πριν τη σύλληψή της – Νέα σοκαριστικά στοιχεία
Η Μαρία Μαρκέζη μιλά για τη μάχη της με τα ναρκωτικά (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις