Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Χρανιώτης παιδί: Γέννησε η Γεωργία Αβασκαντήρα
LIFESTYLE

Γιώργος Χρανιώτης παιδί: Γέννησε η Γεωργία Αβασκαντήρα

Γιώργος Χρανιώτης παιδί: "Ήρθες μες στο κλάμα και την ομορφιά. Σε περιμέναμε μικρέ μου πρίγκιπα. Σε ευχαριστούμε, γι’ αυτήν σου την επίσκεψη....".

Γιώργος Χρανιώτης παιδί: Ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε πατέρας, αφού η σύζυγος του, Γεωργία Αβασκαντήρα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του πριν από λίγες ώρες στο Instagram. “Στις 20.32 ημέρα Κυριακή, ήρθες μες στο κλάμα και την ομορφιά. Σε περιμέναμε μικρέ μου πρίγκηπα….Σε ευχαριστούμε, γι’ αυτήν σου την επίσκεψη….”.

Σε πρόσφατη εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την περίοδο της εγκυμοσύνης. “Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου τώρα, και ελπίζω να είναι και στη συνέχεια. Όσο είμαστε ερωτευμένοι. Εγώ θέλω να είμαι και ερωτευμένος, δεν μου φτάνει η αγάπη”. “Την περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις καταρχήν ότι ο γάιδαρος πετάει. Στα περισσότερα λέω ναι. Όταν είναι εντελώς παράλογη φροντίζω να της το λέω. Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι. Ενα βράδυ που γύρισα αργά. Μετά την παράσταση είχα πάει για ένα ποτό. Η Γεωργία με ήθελε δίπλα της.

Της είχα πει ότι ήμουν πολύ δίπλα της, ήμουν στο ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μας. Της είπα “αν θέλεις να πάμε νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο έρχομαι τώρα, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος πάρε με ξανά”. Με πήρε πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα λοιπόν και μου είπε να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω. Το έκανα ξέροντας ότι στην επόμενη ώρα θα θέλει να είμαι δίπλα της. Πήγα μέχρι το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο, με πήρε τηλέφωνο και γύρισα. Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο. Όσο για τη διαφοροποίηση στο σώμα, είναι σαν να την απατάω με άλλη γυναίκα. Είναι σα να έχω μια άλλη γυναίκα δίπλα μου, ξαφνικά να την απατάω με αυτή και να της αρέσει κιόλας. Όλη αυτή η διαφοροποίηση στο σώμα της μου δίνει ένα καινούργιο πράγμα που δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ” είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις