Ισπανία – Προαναγγελία: Στο ρετιρέ το ενδιαφέρον

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Προαναγγελία: Στο ρετιρέ το ενδιαφέρον

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ισπανία – Προαναγγελία: Στη ευρύτερη περιοχή της Βαλένθια και την Σεβίλλη μετατίθεται το αγωνιστικό ενδιαφέρον της ισπανικής La Liga απόψε, αφού η Λεβάντε θα φιλοξενήσει τη Σεβίλλη, ενώ στην Ανδαλουσία το βράδυ η Μπέτις υποδέχεται την Γρανάδα! Κι αν η Λεβάντε είναι μάλλον αδιάφορη, η Σεβίλλη θέλει βαθμούς που θα την εδραιώσουν στην τετράδα και […]

15.06.2020 | 17:21

Ισπανία – Προαναγγελία: Στη ευρύτερη περιοχή της Βαλένθια και την Σεβίλλη μετατίθεται το αγωνιστικό ενδιαφέρον της ισπανικής La Liga απόψε, αφού η Λεβάντε θα φιλοξενήσει τη Σεβίλλη, ενώ στην Ανδαλουσία το βράδυ η Μπέτις υποδέχεται την Γρανάδα! Κι αν η Λεβάντε είναι μάλλον αδιάφορη, η Σεβίλλη θέλει βαθμούς που θα την εδραιώσουν στην τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο άλλο ματς η Μπέτις επίσης δεν έχει πονοκέφαλους για τη θέση της στην κατηγορία, η Γρανάδα όμως θεωρητικά παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εξ ου και καίγεται για τρίποντο!

Λεβάντε – Σεβίλλη (20.30): Το ματς δεν γίνεται στη φυσική έδρα της Λεβάντε, αλλά 140 χλμ. μακριά στη Λα Νουθία, λόγω έργων στο γήπεδο της. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ρότζερ Μαρτί (11 γκολ), μόνιμα έξω λόγω τραυματισμού ο δεξιός μπακ Ιβάν Λόπεθ. Στη Σεβίλλη επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός μέσος Γκουντέλ (16/0) και η ομάδα του Λοπετέγκι είναι πλήρης.  

Ισπανία – Προαναγγελία: Παίζει τη θέση του

Μπέτις – Γρανάδα (23.00): Για την γηπεδούχο λείπουν ο στράικερ Χουάνμι και ο μέσος Χάβι Γκαρθία, αλλά δεν είναι σημαντικά προβλήματα. Ο Ρούμπι, ο προπονητής της Μπέτις, κρίνεται, δεν αποκλείεται τίποτε αν χάσει και σήμερα. Στη Γρανάδα επιστρέφει από τιμωρία ο μεσοεπιθετικός Πουέρτας (5 γκολ). Παραμένει εκτός ο μέσος Ερέρα (2 γκολ).

Ο Ρούμπι

Δείτε ακόμη:

Γκέλα για Σοσιεδάδ, 1-1 με Οσασούνα
Ένινγκ: «Μας στοίχισαν δύο λάθη»
Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν όπως στην Τούμπα»
Exit mobile version