Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Τίτλο και σερί οι ερυθρόλευκοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Τίτλο και σερί οι ερυθρόλευκοι

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Με διπλό στόχο υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 21:30. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τίτλο και αήττητο.

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Με διπλό στόχο υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 21:30. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν πρωτίστως να κάνουν ένα ακόμη βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση του φετινού τίτλου. Με λίγα λόγια να κλείσουν οριστικά την υπόθεση αυτή. Ωστόσο, τους ενδιαφέρει πολύ και το αήττητο. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν χωρίς ήττα τη φετινή σεζόν και αυτό είναι πλέον το μεγάλο τους κίνητρο. Το κλίμα στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων είναι πολύ καλό μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Παράλληλα, έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την άλλη στον Άρη έχουν στρέψει το μυαλό τους στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που έχουν εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο οι κίτρινοι θέλουν πάση θυσία την πρόκριση στον τελικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι το αποψινό ματς το βλέπουν ως ένα «κρας τεστ» εν όψει της αναμέτρησης με την Ένωση. Μάλιστα, ο Μίκαελ Ένινγκ αναμένεται να κάνει και «πρόβα» ενδεκάδας κυπέλλου στο παιχνίδι του Φαλήρου.

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Χωρίς Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού προέκυψε μια απουσία τρανταχτή, αυτής του Σεμέδο που έχει να κάνει με θέμα τακτικής. Ο Πορτογάλος στόπερ πήγε στην πατρίδα του, στην κηδεία της νονάς του, που τον μεγάλωσε και τη είχε σαν μητέρα. Έτσι ο Μαρτίνς αποφάσισε να του δώσει χρόνο να αποφορτιστεί. Εκτός έμεινε και ο Μορ που δεν υπολογίζεται, ενώ επέστρεψε ο Μπρούνο. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Από πλευράς Άρη δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Την αποστολή αποτελούν οι: Κουέστα, Εμάν, Ροζ, Ιντέγε, Βέλεθ, Σόουζα, Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνεθ, Τόνσο, Ντουάρτε, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης και Μπακούτσης.

Δείτε ακόμη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις