Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιτριόλι 35χρονη: Τα like στο Facebook λίγο πριν καταστρέψει τη ζωή της Ιωάννας
ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι 35χρονη: Τα like στο Facebook λίγο πριν καταστρέψει τη ζωή της Ιωάννας

Βιτριόλι 35χρονη: Τα likes στο Facebook της 35χρονης δράστριας στην Ιωάννα, λίγες ώρες πριν από την επίθεση.

Βιτριόλι 35χρονη: Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που αναδεικνύουν τα social media σχετικά με τη σχέση που είχε η 34χρονη Ιωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, με την 35χρονη βασική ύποπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες έχουν κοινή καταγωγή από χωριά της Αιτωλοακαρνανίας -η φερόμενη ως δράστρια κατάγεται από τον Σταθά και η Ιωάννα από το Λουτρό. Τα δύο χωριά απέχουν περίπου 20 χλμ. το ένα από το άλλο. Οι δύο κοπέλες πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, στο Λύκειο Αμφιλοχίας, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν γνωρίζονταν προσωπικά ή απλά εξ όψεως. H 35χρονη ήταν δύο τάξεις μεγαλύτερη. Φαίνεται όμως πως γνωρίστηκαν σε έναν γάμο, πριν έναν χρόνο στην Αιτωλοακαρνανία, όπου μέλος της οικογένειας της Ιωάννας είχε παντρέψει πρόσωπο της οικογένειας της 35χρονης.

Μια έρευνα στα social media των δύο γυναικών δείχνει κάποια σχέση ανάμεσά τους, έστω και τυπική. Είναι χαρακτηριστικό ότι η βασική ύποπτη έκανε συχνά likes στις φωτογραφίες που ανέβαζε η Ιωάννα στο facebook, ακόμα και… καρδούλες. Μάλιστα, η φερόμενη ως δράστρια έκανε like στη φωτογραφία προφίλ του θύματος μόλις λίγες ώρες πριν την επίθεση… Και στο Instagram η 35χρονη πατούσε “καρδούλες” στις αναρτήσεις της 34χρονης Ιωάννας, ακόμα και λίγες μέρες πριν γίνει το συμβάν. Η βασική ύποπτη επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες το χωριό της, Σταθά Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στην Αμφιλοχία.

Βιτριόλι 35χρονη: Ο γάμος και ο θυμός της 35χρονης

Ο γάμος είχε γίνει πριν από ένα χρόνο στην Αιτωλοακαρνανία όπου οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν. Η φερόμενη ως δράστρια συνοδευόταν από τον σύντροφό της. Μετά τον γάμο η Ιωάννα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας και η 35χρονη άρχισε να ζηλεύει παράφορα την Ιωάννα κατηγορώντας την ότι η επικοινωνία της Ιωάννας με τον σύντροφο της εμπόδιζε τη σχέση της να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Ο σύντροφός της τής είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούσε σοβαρή σχέση μαζί της, κάτι που η γυναίκα δεν μπορούσε να δεχθεί.

Ένα αίτημα φιλίας, πριν από ένα χρόνο, και κάποια ειρωνικά σχόλια της 35χρονης εναντίον της Ιωάννας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνδυάστηκαν από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση με μια σειρά στοιχείων από μαρτυρίες, καταθέσεις, καρέ από κάμερες, αλλά και από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά ένα αίτημα φιλίας του συντρόφου της φερόμενης ως δράστριας στην Ιωάννα. Στη συνέχεια εντόπισαν σχόλια της 35χρονης που έδειχναν εμπάθεια κατά της Ιωάννας. Η 35χρονη εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε δικηγορικό γραφείο το οποίο είναι κοντά στην ασφαλιστική εταιρεία που εργάζεται η Ιωάννα και τα δύο γραφεία συνεργάζονται.

Βιτριόλι 35χρονη: Τα λάθη

Η 35χρονη μελετούσε μήνες το σατανικό σχέδιο της. Ήξερε ότι το κινητό τηλέφωνο αποτελεί σοβαρό στοιχείο και το έκλεισε την ώρα της επίθεσης. Όμως αυτό ήταν και το πρώτο της λάθος. Γιατί όλοι οι υπόλοιποι ύποπτοι το είχαν ανοικτό – και εξέπεμπαν τα σήματα από άλλα σημεία- ενώ η ίδια το είχε κλειστό και έτσι μπήκε κατευθείαν στο κάδρο των ερευνών. Δεύτερο λάθος, η κίνηση της να τηλεφωνήσει από τηλεκάρτα για να κλείσει το ταξί της διαφυγής της. Από αυτά την τηλεκάρτα κάλεσε και έναν Μπαγκλαντεσιανό κηπουρό για μια προσωπική της δουλειά. Και αυτό το τηλεφώνημα από την τηλεκάρτα, στάθηκε κομβικό στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Γιατί τον κάλεσε και δεν είχε σήμα με αποτέλεσμα να αποθηκευτεί σε μήνυμα ο αριθμός και μετά να τον καλέσει και από το κινητό της τηλέφωνο. Έτσι, όταν ο αλλοδαπός κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν έδωσε το όνομα της 35χρονης.

Τρίτο μικρό λάθος να έχουν σε ηχογραφημένο μήνυμα τη φωνή της όταν κάλεσε ραδιοταξί αλλά και τον σωματότυπο της με την καπαρντίνα και το μαύρο σακίδιο όταν δεν πρόσεξε και μια κάμερα «έκλεψε» τον σωματότυπο της. Τέλος, το γεγονός ότι δεν πέταξε ποτέ την κόκκινη περούκα που φορούσε, την τηλεκάρτα και το μαύρο σακίδιο που βρέθηκαν πάνω της κατά τη διάρκεια της προσαγωγής της χθες το πρωί και της κατ’οίκον έρευνας που ακολούθησε ήταν αυτά που την έστειλαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Το χωριό της 35χρονης και το μυστηριώδες προφίλ στο Facebook

Δείτε ακόμη

Το τηλεφώνημα στον κηπουρό από το Μπαγκλαντές από “έκαψε” την 35χρονη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις